На Дніпропетровщині затримали підозрюваних у підриві банкомата і крадіжці майже мільйона гривень

Спецпризначенці вилучили у затриманих викрадені касети з грошима, зброю та інші речові докази.

На Дніпропетровщині поліцейські затримали чотирьох чоловіків, які підірвали банкомат та викрали майже 1 млн грн.

Читайте такожОбережніше з банкоматами: банда обкрадала українців, створюючи "клони" банківських картПро це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Згідно з повідомленням, до поліцейських Дніпропетровщини від колег із Сумщини надійшла оперативна інформація, що група осіб готується до підриву банкомата у Новомосковському районі.

Зазначається, що поліцейські затримали чотирьох чоловіків одразу після скоєння злочину.

"Під час переслідування зловмисники чинили опір та протаранили службовий автомобіль спецпризначенців КОРД. Заблокувавши автомобіль втікачів, поліція затримала всіх чотирьох учасників злочину", - йдеться у повідомленні.

Під час огляду авто Opel Omega оперативники вилучили викрадені касети із банкомату із сумою близько 1 млн грн, зброю та інші речові докази.

Також правоохоронці встановили, що затримані приїхали в область на двох автомобілях. Після підриву банкомату, вони залишили автомобіль "БМВ" у селищі поблизу місця злочину, а на другому намагалися втекти.

Затриманими виявилися троє жителів міста Суми та житель Кам’янського району Дніпропетровщини віком від 34 до 49 років.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу ("крадіжка"). Затримані перевіряються на причетність до аналогічних злочинів.

Новини по темі: