Розповідаємо, що додати у фарш, якщо він рідкий, і як його можна загустити ще.
Вийшов рідкий фарш - що робити в цій ситуації? І не викинеш, і зліпити з нього що-небудь не вийде. Але у досвідчених господинь є рішення проблеми, і навіть не одне. Що додати у фарш для котлет та як ще його можна загустити - розповідаємо нижче.
Є кілька способів, як загустити рідкий фарш. У нього можна додати:
Можна не поспішати додавати в котлети будь-що з перерахованого вище, а просто гарненько відбити фарш, і зайва волога піде.
Якщо не допомогло, покладіть напівфабрикат у холодильник - якщо фарш для котлет зі свинини (тобто, із салом) або з маслом, то він "схопиться".
І ще один, мабуть, найпростіший спосіб з усіх: потрібно викласти фарш у марлю і просто віджати його.
Раніше ми розповідали, що зробити, щоб курячі котлети вийшли м'якими та соковитими - ідеальні пропорції.