Є кілька лайфхаків, які врятують ваше блюдо.
Напевно, кожна господиня знає, як смажити рибу, але не всі здогадуються, що є кілька секретів, які дозволять вашій страві бути просто чудовою і, що важливо, не пригорати до сковороди.
УНІАН розповідає, як правильно смажити рибу на сковороді.
Риба - це продукт, який найчастіше пригорає на сковороді. А все тому, що господині не знають певних тонкощів. Отже, розповідаємо:
Ще одна порада, як посмажити рибу, щоб вона не пригоріла - зробіть на ній кілька розрізів уздовж. Так не тільки протушкуються кісточки, але і сам продукт буде соковитішим та без чорного гару.
Ми вже розібралися, чому риба пригорає до сковороди. Тепер поговоримо про те, чому при смаженні риби вона розвалюється. Секрет, як УНІАН писав вище, в кількості масла. Чим більше його буде - тим більше шансів на те, що фінальне блюдо опиниться цілісним і смачним. Не бійтеся, що риба вбере все масло, і на виході ви отримаєте занадто жирний продукт.
В цілому, рибу не так вже й складно приготувати, якщо прислухатися до порад досвідчених господинь. Якщо ви зробите все за рецептом, то ваші домочадці пальчики оближуть і попросять добавки.