Смачна повітряна паска - мрія кожної господині на найсвітліше та найочікуваніше свято весни. Щоб ви здивували гостей фірмовою випічкою, читайте у статті, як підібрати дріжджі для ідеального пасхального тіста.
Приготування опари, певна температура та правильні пропорції компонентів рецепта - важливі елементи для приготування повітряної паски в домашніх умовах. Але без правильно підібраного розпушувача, випічка може погано піднятися або осісти. Щоб ви здивували гостей фірмовими пасками на Великдень, сьогодні розповімо про те, які дріжджі краще використовувати для випічки і секрети їхнього вибору, а також, чи можна пекти паски на сухих дріжджах.
Ранніше ми писали, як зробити домашні дріжджі.
На стелажах супермаркетів і віртуальних полицях продуктових інтернет-магазинів можна знайти вдосталь готової продукції для розпушування випічки. І які дріжджі вибрати для паски - поширене запитання покупців до консультантів. Щоб ви не витрачали час на пошуки інформації про різновиди дріжджів, ми склали список найпоширеніших видів. Такі користуються популярністю у досвідчених господинь.
Всі три варанти непогано працюють і забезпечують хлібобулочним виробам легкість та пишність. Але пасхальна випічка - справа відповідальна. Рецепт великодніх пасок має кілька стадій готування, і помилитися з вибором дріжджів рівноцінно фіаско.
Тому рекомендуємо зупинити свій вибір на перевірених свіжих дріжджах. Дотримуючись правильної поетапної підготовки продукту, паска вийде найкрасивішою та найпишнішою.
Свіжі дріжджі є активною субстанцією, з якою приємно працювати. Однак затівати випічку із цим продуктом готові не всі, оскільки не знають, як з ним поводитися. Ми залишаємо перевірену інструкцію з підготовки живих дріжджів для майбутніх великодніх пасок:
Свіжі живі дріжджі готові до приготування ідеальних пасок.