У мережі провели опитування, що чоловіки найбільше люблять у жінках: результат виявився несподіваним

Виявляється, для чоловіків на першому місці далеко не красива зовнішність жінки або її витончена фігура.

Хоча день Святого Валентина вже пройшов, все одно відповідь на питання про те, що ж найбільше подобається чоловікам в жінках, завжди залишається актуальною.

На цю тему міркує безліч експертів в журналах і дослідженнях. А ще це питання буває актуальним в чоловічій компанії. А ось для багатьох жінок, відповідь на це питання так і залишається загадкою.

Тим часом користувачі reddit вирішили обговорити, що ж, на їхню думку, чоловіки найбільше люблять в жінках. Дивно, але на перше місце чоловіки віднесли не красиві очі або витончену фігуру. Один з користувачів написав, що це обійми. Його підтримали безліч інших авторів. "Відчуття того, що ти в її обіймах, ти відчуваєш себе в безпеці, як ніби світ зупинився, ти відчуваєш себе як вдома, і це райське почуття", - поділився один з користувачів.

Ще багато хто відзначив здатність жінки вносити затишок в будинок. "У минулому я часто говорив, що моя мама може перетворити халупу в притулок. Неважливо, якщо грошей було мало. Вона знайшла способи зробити старий будинок придатним для життя. Є філіппінське прислів'я, яке говорить:" жінка — світло вдома"", - написав один з користувачів.

"Любов! Вона - домівка, як би банально це не звучало... Людський мозок запрограмований на об'єднання з людьми, тому це сильне почуття - мати когось у своєму житті, на кого ви можете спертися, і щоб він спирався на вас. Таке відчуття, що раптом все, що має значення в світі, стає дуже простим і ясним", - написав ще один користувач.

На такі коментарі відреагували і самі дівчата. "Я жінка і ціную це, тому що завжди намагалася зробити з будинку дім, так що спасибі, що помітили", - написала одна з користувачок. А друга додала, що тепер розуміє чому поведінка її хлопця змінюється, коли він входить в будинок і їх погляди зустрічаються - нарешті він "вдома".

Крім того, інші відзначили м'якість. "Жінки можуть бути ніжними, і це так унікально і красиво. Змушує чоловіка відчути себе супергероєм", - зазначив один з користувачів. 

На що дргой користувач зазначив, що це його дружина. "Вона буде боротися з речами, легкими для мене, а потім просто подивиться на мене з захопленням після того, як я це зроблю, обійме мене і скаже, що любить мене".

Також чоловіки відзначили умиротворення, яке здатна принести жінка. "Мир, який вони можуть принести вам емоційно і фізично", - зазначив користувач.

Вас також можуть зацікавити новини: