Близнюкам - операція, Левам - переїзд: астролог розповіла, що чекає знаки після затемнення 16 травня

Ці чотири знаки очікують найбільші зміни.

Астролог Анжела Перл розповіла, що чекає представників різних знаків Зодіаку після місячного затемнення 16 травня. УНІАН зібрав топ-4 знаки, чиє життя може змінитися найбільше. 

Близнюки

Експерт стверджує, що у людей, народжених під цим знаком, будуть вирішуватися питання здоров'я. 

"По здоров'ю може піти щось, що погіршувало ваше самопочуття. Наприклад, ви зробите операцію і піде проблема або завершитися лікування. Або ж місячне затемнення може висвітити ваш діагноз і ви дізнаєтеся справжню причину ваших проблем", — сказала Анжела Перл. 

Лев

Левів найближчим часом чекає переїзд. В кінці травня - на початку червня астролог передбачала продаж житла. 

"Четвертий будинок - це нерухомість і місце проживання. Це прекрасне затемнення для продажу нерухомості, для переїзду, для отримання громадянства, візи. До слова, це ще й будинок сім'ї, тому можуть відкритися якісь таємниці з дитинства. Наприклад, ви дізнаєтеся, що батько — це не ваш рідний батько", — розповіла Перл. 

Терези

Для Терезів з 16 травня почнуться серйозні зміни у фінансовому плані. 

"Скорпіон - знак фінансів, а у вас це затемнення ще й в секторі грошей і доходів. Другий будинок символізує цінності і те, наскільки ви цінуєте себе. Ви можете побачити, що ви недооцінили десь себе раніше, або що вам мало платять за вашу роботу. Також може бути завершення джерела доходів", - передбачала астролог. 

Козеріг

Козерогів чекають зміни в колі друзів і близьких. Астролог уточнює, що найближчим часом на когось із "своїх" людей Козероги поглянуть по-новому. 

"Ця людина вас може дуже розчарувати і ви не будете більше спілкуватися", — прокоментувала Анжела Перл. 

Нагадаємо, астролог Анжела Перл розповіла, коли і чим закінчиться війна в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: