Три знаки Зодіаку легше за інших йдуть по життю: астрологи назвали улюбленців фортуни

Діви мають чудову інтуїцію, яку використовують, щоб обходити ями та яри, кажуть астрологи.

У кожного з нас свій шлях на цій Землі. Правда, комусь вдається пурхати з квітки на квітку, нічого не потребуючи, бути веселим і життєрадісним, а хтось заробляє собі на нормальне життя важкою працею, і приводів для веселощів у них набагато менше. Перших називають пестунами долі, тому що навіть у найскладніші моменти життя Всесвіт дає їм сили, щоб піднятися, подолати всі перешкоди й зрозуміти, чого його хотіли навчити вищі сили.

Так хто ж ці улюбленці фортуни й за що їм дарована щаслива доля, пише МК.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку чекає великий успіх цього тижня - прогноз астрологів

Близнюки

На перший погляд легковагі та несерйозні, Близнюки легко переносять всі життєві проблеми, хоча це лише на перший погляд. Просто представники цього знаку володіють дуже потужним захистом і розуміють, що для розвитку і руху вперед не можна надовго поринати у свої біди й печалі. Вони активні й діяльні, бо, перегорнувши неприємну сторінку свого життя, до нових перемог вони поспішають, незважаючи на сумний досвід. Їхня віра в успіх настільки сильна, що вони продовжують йти вперед, навіть коли поруч уже нікого не залишилося.

Діва

Розважливі й неквапливі, Діви ретельно продумують кожен свій крок. Вони повинні точно знати, що справа, якою вони будуть займатися, – не авантюра і на 100% буде успішною. Вони до найменших подробиць розроблять стратегію і прорахують, що принесе в скарбничку кожен зроблений крок. Діви володіють чудовою інтуїцією, яку використовують, щоб обходити ями і яри. Вони вміють слухати внутрішній голос, який не раз рятував їх від великих і малих бід. Вони не вірять у випадковість і точно знають: їхній успіх – це захист небес.

Козеріг

Стабільні й серйозні, Козероги часто допускають зміни у своєму житті. Будь-які несподівані зміни змушують їх вийти із зони комфорту. А вони саме для того старанно працюють, щоб забезпечити собі стабільність і затишок. Представники цього знаку надзвичайно наполегливі, старанності можна позаздрити, адже ніхто і ніщо не здатне зупинити Козерога, що рухається до мети. А Всесвіт благоволить їм за внутрішній світ і позитив, який вони несуть, і береже азартних Козерогів, які частенько влипають у неприємності, від непотрібних ризиків.

Раніше астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, для яких новий тиждень стане початком білої смуги.