Для Овнів астрологиня підібрала буряковий салат, а для Левів - курку тандурі.
Астрологиня Прісцила Ліма де Шарбоньєр із Лондона назвала страву, яка може виступати символом для кожного зі знаків Зодіаку, пише bhg.com.
"Карта народження - це складний план людини, який може дати уявлення про наші уподобання в їжі. Енергії планет і знаків, найбільш значущих у вашій карті, впливають на продукти, до яких ви тяжієте, як ви харчуєтеся і відчуваєте задоволення", - зазначила астрологиня.
Представники знака Овен спонтанні, енергійні та сміливі. За словами астрологині, вони часто тяжіють до гіркої та гострої їжі, листової зелені, буряка та інших червоних овочів. Вона рекомендувала Овнам спробувати як свою особливу страву буряковий салат.
Тільці надійні, стійкі й водночас дуже чуттєві. Як зазначила астрологиня. їхню енергію здатні гармонізувати вуглеводи, цитрусові та сирі продукти. Тому найбільш виграшним варіантом для Тільців Шарбоньєр назвала саме італійську кухню.
Близнюки універсальні в усьому. Вони легко пристосовуються до будь-яких життєвих обставин і так само легко знаходять спільну мову з усіма. Крім того, як пояснила астрологиня, представники цього знака тяжіють до розмаїття смаків, сендвічів, азіатської їжі і тих страв, які можна швидко приготувати.
Раки турботливі та сентиментальні представники Зодіаку. За словами Шарбоньєр, їхню енергію підсилюють листові овочі та трави з солоним смаком. Ідеальним вибором для них буде селера, капуста, салат і шпинат. Ще гарне здоров'я і задоволення їм принесуть "будь-яка їжа для комфорту і повільне приготування".
Леви харизматичні та пристрасні. Вони часто віддають перевагу гострій їжі з додаванням цибулі, часнику, імбиру і редиски. За словами астрологині, їм чудово підійде близькосхідна або марокканська дієта.
Представники знака Діва турботливі й уважні. Вони дуже люблять насолоджуватися різноманітними смаками одночасно. Гриби, помідори, сир, варена цибуля та м'ясо добре поєднуються з їхньою енергією, зауважила астрологиня. А задоволення і гарне здоров'я принесе Детальний і ретельний вибір страв.
Терези збалансовані та дипломатичні. Вони буквально жадають вишуканості, насиченості та балансу. Як зазначила Шарбоньєр, французька кухня - це природний вибір для Терезів.
Скорпіони привабливі та емоційні. Їм пасуватимуть багаті страви, сповнені смаку та змісту, які наситять їхню енергію сповна, розповіла астрологиня. Що інтенсивніші смаки, то краще для них.
Стрільці авантюрні, волелюбні та грайливі. За словами Шарбоньєр, зі Стрільцем асоціюється солодкий смак - від нецитрусових фруктів до вишуканих десертів. Особливо їхню енергію підживлюють необроблені джерела цукру та корисних жирів.
Козероги надійні, витривалі та рішучі. Шарбоньєр заявила, що почуватися енергійними їм допоможуть багаті на клітковину продукти - бобові, огірки, ожина, малина, полуниця і лляне насіння. Традиційні західні страви або класична домашня кухня - їхній вибір.
Народжені під знаком Водолій незалежні, оригінальні та відкриті. Вони почуваються найкраще з легкозасвоюваною їжею з експериментальними і незвичайними інгредієнтами. За словами астрологині, ідеальним варіантом для водоліїв буде вегетаріанська дієта з простими вуглеводами, тушкованими овочами і супами.
Риби інтуїтивні та емпатичні. Як зазначила Шарбоньєр, чудовим варіантом для них будуть середземноморська дієта або японська кухня. Оливкова олія, овочі, салати і морепродукти посприяють їхньому здоров'ю, додала астрологиня.