Гороскоп для Овна 2021: астрологічний прогноз на жовтень

Уважність і пильність - ваші головні якості.

Поточний місяць повинен стати для Овнів відправною точкою в самовдосконаленні. У представників вогняного знака вийде розібратися не тільки зі своїми цілями, але і з оточенням. Астрологи рекомендують бути обережнішими і не довіряти всім підряд.

Раніше ми розповідали про те, які вони - найсміливіші знаки Зодіаку.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

З 1 по 10 жовтня не варто розпорошуватися на випадкові події. Астрологи рекомендують займатися тільки важливими справами. Також вам доведеться займатися стратегічними питаннями по роботі і орієнтуватися тільки на тих людей, які мають стійкі позиції.

Ближче до 8 жовтня активність на роботі підвищиться, правда, зворотною стороною цієї активності може виявитися надмірна імпульсивність. Овни захочуть показати колегам свою перевагу. З 14 по 22 жовтня астрологи рекомендують бути особливо уважними по відношенню до документів, щоб уникнути неприємностей в листопаді.

Фінансову ситуацію місяця можна назвати нейтральною, але в останній декаді жовтня можливе велике грошове надходження. Відкладати їх не варто, краще витратити на свої задоволення.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

Самотні Овни отримають унікальну можливість провести кілька важливих бесід. Жовтень дасть вам ситуації, в яких у вас вийде з'ясувати, хто гідний вашої уваги, а хто - ні.

Читайте такожМісячний календар на вересень 2021: фази місячного циклу в першому місяці осеніПредставники вогняного знака, у яких вже є відносини, потраплять під протиріччя. Ваша близька людина може почати вести себе некоректно і дивно. Для того, щоб зберегти відносини, вам доведеться підлаштовуватися під неї. Постарайтеся бути більш гнучкими, але не бійтеся - серйозних сварок не буде. 

З 23 жовтня ви ризикуєте потрапити під негативний вплив Марса і стати агресивнішими. Зірки рекомендують бути більш уважними до близьких і не зриватися на них.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

З 1 по 9 жовтня ваша імунна система ослабне через негативний вплив Меркурія. Великі шанси підхопити вірус, тому включіть в свій раціон цитрусові і частіше займайтеся спортом. 

Друга декада місяця пройде під впливом Венери, тому це найкращий час, щоб сходити до косметолога або на масаж. 19 і 20 жовтня - кращі дні для поїздок за місто.

З 25 по 31 жовтня не зациклюйтеся на своєму самопочутті, інакше ризикуєте знайти статус іпохондрика. Проте, бережіть себе від застуд і уважно стежте - чи не загострюються хронічні захворювання.

Вас також може зацікавити: