Рак: гороскоп на грудень 2021, астрологічний прогноз на місяць

Що обіцяє гороскоп для Рака 2021 і на які сфери життя варто звернути увагу - читайте на УНІАН.

Астрологи кажуть, що в цьому місяці вам доведеться навчитися відрізняти ілюзію від реальності. Ви не зрозумієте того, що відбувається і не підготуєтеся до майбутнього, поки не перейдете від теорії до практики. УНІАН розібрався, як Ракам знайти тверду впевненість у своїх силах.

Гороскоп кар'єри на грудень 2021

Ті представники знака, які працюють на державній, військовій або бюджетній службі, в грудні отримають стрімке кар'єрне зростання. Саме до 10 грудня у вас буде надлишок фізичних сил і нестримний потік творчої енергії, що може посилити тягу до переробок.

З 13 числа планети опиняться в сприятливому для вас положенні і ще більше збільшать шанси реалізуватися в кар'єрі. Особливо актуально це буде для наукових діячів, інженерів і всіх тих, хто працює з теорією і практикою.

Остання декада не так вдала для Раків через негативне розташування Сонця, але з 21 числа можливі корисні знайомства. Фінансова ситуація місяця непроста - буде багато витрат, пов'язаних з професійною діяльністю і потребами сім'ї.

Гороскоп кохання на грудень 2021

Весь місяць для одиноких Раків пройде під егідою цікавих зустрічей. Зірки радять до 22 грудня визначитися, де ви будете зустрічати Новий рік і почати активно до нього готуватися. Цього року вам категорично заборонено відзначати свято на самоті - ризикуєте продовжити своє відлюдництво надовго.

Читайте такожЩо подарувати Стрільцеві на Новий рік і день народження: топ кращих презентівРаки, які вже знаходяться у відносинах, відчують неймовірний приплив сил з 13 грудня. Яскравість і різноманітність - ключові моменти ваших взаємин в грудні. Можливі деякі конфлікти на грунті новорічних планів, але вони швидко вичерпають себе. 

Місяць буде впливати на ваш знак 15 і 16 числа, особливо це торкнеться сімейних представників знака. Емоційний стан і душевна гармонія безпосередньо залежать від вашої поведінки. Проявіть більше емпатії і чуттєвості, тоді "погода вдома" буде ясною.

Гороскоп здоров'я на грудень 2021

Астрологи стверджують, що на початку місяця розташування планет вдале для фізичних навантажень. Саме час почати займатися спортом або продовжити тренування. Головне - не нехтуйте розминкою, інакше замість користі отримаєте шкоду.

З 11 по 21 грудня прислухайтеся до своєї інтуїції, щоб уникнути ризику захворіти. Те ж саме стосується тих Раків, яких вже скосила недуга. Поради близьких варто відкласти, важливо звертати увагу тільки на свій внутрішній стан.

В кінці місяця можуть бути проблеми з серцево-судинною системою. Зірки радять частіше бувати на свіжому повітрі, відмовитися від шкідливої їжі і шкідливих звичок. Висипайтеся, більше відпочивайте і, якщо буде можливість, займіться активними зимовими видами спорту.

Читайте також: