Гороскоп для Стрільця на жовтень: що обіцяють зірки в коханні, здоров'ї і кар'єрі

Девіз місяця: "Балансуючи між бурею і штилем".

Астрологи вважають, що ретроградний Меркурій 2021 не вплине негативно на Стрільців. У першій половині місяця ви будете багато працювати, зате в кінці жовтня отримаєте довгоочікувану винагороду. Заручіться підтримкою близьких - це ваш найнадійніший тил.

Раніше ми розповідали, які вони - найміцніші пари за знаком Зодіаку.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

Цього місяця Стрільцям буде потрібна допомога, щоб реалізувати всі свої ідеї. Своє мужнє плече підставлять більш досвідчені колеги, старовинні друзі, знайомі на високих посадах.

Період з 1 по 12 жовтня потрібно використовувати, щоб зміцнити ділові контакти. Спілкуйтеся з колегами, призначайте зустрічі з хорошими знайомими. Весь багаж, накопичений за два тижні, стане в нагоді після 15 числа. На третьому тижні жовтня керівництво дасть вам завдання, виконати які вийде тільки, маючи або досвід, або кмітливість.

З 22 числа можливі конфлікти на грунті суперництва. Постарайтеся уникати агресивного відстоювання своїх інтересів, не приймайте участь в плітках або кулуарних битвах за правоту. В останні три дні не підписуйте жодних документів.

У фінансовому плані жовтень буде суперечливим - можлива велика кількість витрат.  Перегляньте свій список витрат і викресліть те, що може почекати.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

Перша декада жовтня ознаменується приємними зустрічами зі старими знайомими. Астрологи не виключають, що саме такі "посиденьки" будуть якось пов'язані з поліпшенням ситуації в особистому житті. З 10 по 21 жовтня сміливо починайте відносини, якщо у вас є таке бажання.

Читайте такожНаступають на граблі: знаки Зодіаку, яких життя нічому не вчитьТі Стрільці, що вже мають пару або сім'ю, пізнають всю красу гармонії і тепло домашнього вогнища. Взаєморозуміння буде в парі, а будь-які негаразди вирішаться швидко і легко. 

Негативний момент - друга половинка може дорікати вас роботою в середині місяця. Швидше за все, претензія буде полягати в тому, що ви недостатньо уваги приділяєте коханій людині. Тому невеликий відпочинок з 22 числа вам не зашкодить - візьміть кілька відгулів, влаштуйте романтичний family day. 

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

Другий місяць осені для Стрільців виявиться вдалим не тільки в коханні і кар'єрі, але і в стані здоров'я. Імунітет буде міцний, тому серйозні захворювання вам не страшні.

Зірки вважають, що будь-яку недугу, що виникла з 1 по 8 жовтня, можна вилікувати за допомогою нетрадиційної медицини. Якщо ви самі не особливо сильні в цьому питанні, зверніться до того, хто може допомогти.

З 9 по 21 число Стрільцям показане активне дозвілля. Це можуть бути танці, екстремальні види спорту або активні заняття фітнесом. Басейн вибирати не можна - в третій декаді місяця може раптово виявитися алергія на воду. Астрологи рекомендують душ приймати швидко, а посуд мити в спеціальних рукавичках.

Вас також може зацікавити: