На них звалиться казкова удача: астролог назвала головних щасливчиків тижня за знаком Зодіаку

У Овнів настає ідеальний час для очищення свідомості від усього негативного.

Відомий астролог Василиса Володіна назвала головних щасливчиків тижня за знаком Зодіаку.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожАктор, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк: після інституту ти нікому не потрібен... покі не відростив волосся я грав лише бандитів та охоронців " Ашану"Овен

У Овнів настає ідеальний час для очищення свідомості від усього негативного. Цей тиждень краще присвятити спілкуванню з приємними людьми, цікавим заняттям, хобі, розвагам. Це буде дуже важливий тиждень для Овнів, тому краще не збирати в собі образ, і тоді все вийде.

Діва

Для Дів цей період буде вдалий в любовній сфері. Період прекрасний для оновлення себе і свого оточення. Можна робити ремонт, перестановку меблів, купувати одяг. Також на цьому тижні багатьом Дівам вдасться знайти своє покликання, нове захоплення, роботу. Всім, хто перебуває в шлюбі, краще зосередитися на сім'ї та будинку, особливо з п'ятниці по неділю.  

Терези

Терезам цього тижня буде щастити з фінансами. Вам вдасться домогтися поставлених цілей. Людям цього Знака потрібно більше активності, спорту, перебування на свіжому повітрі. Зірки допоможуть Терезам на цьому тижні розкрити весь свій потенціал в роботі, підвищити дохід.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: