Стрілець: гороскоп на листопад 2021, поради та застереження від астрологів

Розвивайте свою інтуїцію і внутрішню силу.

Астрологи кажуть, що Стрільці в листопаді повинні, як ніколи, вперто стояти на своїх позиціях. Місяць буде досить напруженим, тому найкраще - слухати інтуїцію і внутрішній голос. Ви не зможете всидіти на двох стільцях одночасно, але зробити правильний вибір вийде, тільки якщо будете вірити собі.

Гороскоп кар'єри на листопад 2021

Початок місяця буде дуже активним - Стрільцям захочеться більше комунікувати з людьми і братися за кілька справ відразу. Така позиція підвищить ваш авторитет в очах начальства і прискорить кар'єрне зростання.

У той же самий час, з 1 по 11 листопада, вогненний знак буде перебувати під впливом Нептуна, що посилить тягу до езотерики. Емоції виявляться сильнішими за розум, а бажання бачити містику в звичайних речах, побороти не вийде. Астрологи вважають, що саме сильна інтуїція допоможе вам визначити недоброзичливців і прийняти вірні рішення.

З 15 листопада можливі помилки на роботі, які приведуть до фінансових втрат. Крім того, зросте ризик конфліктів, тому намагайтеся тримати себе в руках. З 23 числа і до кінця місяця ситуація налагодиться, а просування вперед буде стрімким і безхмарним.

Гороскоп кохання на листопад 2021

Самотні Стрільці в цьому місяці не будуть гнатися за птахом щастя в особистому житті. Необхідність в партнері відійде на другий план через інші, більш важливі, інтереси. Можливі швидкоплинні зв'язки, але серйозних відносин точно знайти не вийде.

Читайте такожГороскоп на 7 листопада 2021: що завтра чекає на всі знаки ЗодіакуПредставники знака, які встигли обзавестися другою половинкою, потребуватимуть уваги з боку партнера. Моральна підтримка особливо важлива для Стрільців цього місяця, так само, як і тактильний контакт.

Стрільці сімейні повинні бути ближче до своїх рідних і більше приділяти часу турботі про них. Навіть якщо в першій декаді місяця вам захочеться погуляти на стороні, постарайтеся зробити так, щоб від цього не постраждали ваші близькі.

Гороскоп здоров'я на листопад 2021

На початку листопада астрологи рекомендують Стрільцям проводити більше часу на свіжому повітрі. Так у вас буде менше шансів захворіти або впасти в нудьгу. Погоджуйтеся на прогулянки і поїздки з друзями, якщо вам пропонують.

З 8 по 21 листопада можуть бути проблеми зі сном і підвищеною тривожністю. Чорний Місяць підказує, що такий стан - наслідки емоційного потрясіння. Намагайтеся абстрагуватися і не думати про це. Якщо не виходить - сходіть до психолога.

Третя декада місяця ознаменується для вас приємними подіями і хорошим настроєм. Ви будете бачити позитивні моменти у всьому, що відбувається навколо. Від такого внутрішнього стану зміниться і ваш зовнішній вигляд.

Читайте також: