Їжа за знаком Зодіаку: що потрібно їсти, щоб бути здоровими і красивими

Також ви дізнаєтеся, які продукти протипоказані знакам Зодіаку.

Більшість людей не можуть самостійно скласти собі правильний раціон харчування. Тому на допомогу прийшли астрологи, які розповіли, що потрібно їсти на сніданок, обід і вечерю різним знакам Зодіаку. 

Що повинен їсти Овен на сніданок, обід і вечерю

Вранці Овнам краще харчуватися легкою їжею. Їм ідеально підійде омлет або вівсяна каша. Обід можна зробити більш щільним. Наприклад, на перше з'їсти суп, а на друге - м'ясо з гарніром. Вечерю краще віддати ворогові, щоб не набирати зайві кіло. Жарт, звичайно. На вечерю Овнам рекомендується їсти салати, а за годину до сну випити склянку теплої води.

Що повинен їсти Телець на сніданок, обід і вечерю

Тельцям на сніданок ідеально піде фруктовий салат або запіканка. Так ви зможете запастися енергією до обіду. А ось вдень вам рекомендується плотненько поїсти - суп або борщ, шматочок хліба, м'ясо або риба. На вечерю можете з'їсти легкий салат зі свіжих овочів і зелені. Тільки ось солодощі та копченості Тельцям протипоказані.

Що повинні їсти Близнюки на сніданок, обід і вечерю

Від бутербродів Близнюкам варто відмовитися. Їх краще замінити на свіжовичавлений сік. Не нехтуйте морквою, брокколі, цвітною капустою, яблуками і буряком. Пробуйте поєднувати ці продукти. На обід можете порадувати себе чимось солоденьким, але невеликим шматочком. На вечерю сміливо їжте сир з бананом і медом, наприклад. 

Що повинен їсти Рак на сніданок, обід і вечерю

На сніданок вам краще відмовитися від жирних страв. Можете з'їсти гарячий бутерброд з шинкою і сиром, але без майонезу. На обід вам ідеально підійде продукція водної стихії - риба. Вечеря повинна бути не гострою, бо у Раків часто буває печія. 

Що їсть за знаком Зодіаку Лев

Леви - це хижаки, які не можуть прожити без м'яса. Але на сніданок краще з'їсти млинці або молочну кашу. В обід порадуйте себе шматочком тортика або цукерками. Але не забувайте про головне - м'ясо з гарніром. Також вам рекомендується їсти супи, щоб не було гастриту. На вечерю вам підійде салат і рибний стейк.

Що їдять за знаком Зодіаку Діви

На сніданок вам рекомендується з'їсти омлет з сиром і шинкою. Але перед ним обов'язково випийте склянку води з лимоном. На обід можете з'їсти запечені овочі на грилі, наприклад. В якості перекусу їжте горіхи і сухофрукти. На вечерю можете з'їсти тарілку легкого супу з фрикадельками або юшку.

Що їдять за знаком Зодіаку Терези

Терезам не потрібно багато їсти, щоб не перевантажувати свій організм. На сніданок їжте йогурт, наприклад. Потім можете з'їсти яблуко. В обідній час краще вибирати більш щільні страви - м'ясо або риба з гарніром. Не забувайте, що вам потрібно їсти і рідкі страви. На вечерю порадуйте себе запіканкою або корисним десертом.

Вогняні продукти для Скорпіона

Скорпіон - це вогненний знак Зодіаку, який обожнює гостру їжу. Але на сніданок від неї краще відмовитися на користь чогось більш корисного. А ось на обід можете замовити собі супергостру пасту з морепродуктами. Вечеря також може бути пікантною. А ось молочку вам краще не вживати.

Що їдять за знаком Зодіаку Стрільці

На сніданок вам ідеально підійде блюдо з пластівців і молока. Також можете зробити собі бутерброд з хумусом і авокадо. На обід з'їжте телятину, від свинини краще відмовитися. Вечеря може бути щільною. Наприклад, м'ясо і салат. Якщо вам до душі більше риба, тоді їжте її. Рибу можна запекти з сиром і лимоном в духовці.

Що їдять за знаком Зодіаку Козероги

На сніданок краще вибрати фрукти і сир. Через кілька годин можете з'їсти горішки або сухофрукти. На обід порадуйте себе фаршированим перцем або голубцями. Так ви отримаєте заряд бадьорості на весь день. А ось на вечерю краще з'їсти сирники, наприклад. 

Що повинен їсти Водолій на сніданок, обід і вечерю

Водолії - це дуже зайняті люди, яким потрібно багато чого встигнути. Тому на приготування їжі вони не витрачають багато часу. На сніданок вам підійдуть мюслі, на обід - легкий і швидкий суп, а ось на вечерю варто з'їсти м'ясо і салат.

Що повинні їсти Риби на сніданок, обід і вечерю

Рибам протипоказані солодощі. Тому тортики, цукерки і цукор варто виключити з вашого раціону. Краще замініть це на мед. Оскільки Риби не люблять снідати, вам буде досить випити чай або каву з галетной дієтичним печивом. А ось обід повинен бути збалансованим. На вечерю можете зробити собі все що завгодно. Головне не їсти перед сном.

Вас також можуть зацікавити новини: