Місячний календар стрижок на листопад 2023: коли стригти і фарбувати волосся

Місячний календар стрижок підкаже вдалі і нещасливі дні вересня для робіт з волоссям.

Місячні цикли впливають на стан нашого волосся і загальне здоров'я. У різні дні місячного календаря волосся можуть проявляти себе по-різному: то вони будуть кучерявими і неслухняними в зростаючий місяць, то, навпаки, легко випрмляются і довго ростуть в спадний місяць. Місячний календар стрижок підкаже, які дні листопада найкраще підходять для відвідування перукаря.

Ми підготували місячний календар стрижок на листопад 2023 року, враховуючи фази місяця і вплив знаків Зодіаку. Цей календар допоможе вам спланувати похід до перукаря і отримати задоволення від стрижки.

Фази місяця в листопаді 2023

Спадний Місяць: 1-12 листопада, 28-30 листопада.

Зростаючий Місяць: 14-26 листопада.

Молодик: 13 листопада.

Повний місяць: 27 листопада.

Коли не можна стригти волосся в листопаді

В деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит в перукарню краще скасувати в такі дати:

  • 3 листопада - у цей день волосся стане ламким і неслухняним. Будь-які укладки приречені на провал. Стригтися можна тільки в тому випадку, якщо хочете уповільнити ріст волосся.
  • 12 листопада - через вплив знака Скорпіона результат стрижки та фарбування вийде дуже непередбачуваним. У перукарню краще не ходити, особливо якщо має бути важлива подія. Також не варто робити хімічну завивку і впливати теплом на волосся.
  • 13 листопада - у цей день волосся стане дуже вразливим і буде болісно реагувати на будь-які зміни. Стрижка погіршить здоров'я волосся і розчарує своїм результатом. Можна зайнятися оздоровчими процедурами.
  • 17 листопада - стрижка в цей день може погіршити здоров'я волосся, зробити шевелюру тонкою і вразливою. Фарбування волосся дозволенео, але тільки в натуральні кольори і природними барвниками (хною і басмою). Не можна експериментувати з укладкою.
  • 23 листопада - стрижка під впливом знака Овна негативно позначиться на здоров'ї і густоті шевелюри, а також може привести до посічення кінчиків. Вдало пройде нанесення масок, масаж голови і будь-які оздоровчі процедури.

Також не варто робити складну зачіску по п'ятницях, оскільки результат буде непередбачуваним.

Коли краще стригти волосся листопаді 2023

Коли стригти волосся за місячним календарем 2023

Щоб стрижка точно вас порадувала, її рекомендується планувати на такі дні:

  • 4 листопада - під вплив знака Лева волосся стане густим і слухняним, легко перенесе будь-які процедури і будуть податливими при укладанні. Можна фарбувати і тонувати волосся в будь-які кольори, а також знебарвлювати. Стрижка в цей день корисна для здоров'я.
  • 7 листопада - під впливом знака Діви волосся буде швидше рости. Це хороша дата для стрижки, якщо хочете прискорити ріст волосся. Укладання і випрямлення протримаються довго. Добре пройде зафарбовування сивини і тонування. Дуже корисним буде укорочення кінчиків.
  • 14 листопада - можна стригтися, якщо хочете швидко відростити волосся. Вкорочене волосся дуже швидко відросте. Шевелюра в цей день буде погано тримати завивку, зате добре зафарбується. Стрижка позитивно вплине на весь організм. Хороший день для експериментів із зачіскою.
  • 15 листопада - хороший день для фарбування, особливо в руді і темні кольори. Стрижка поліпшить матеріальне становище і додасть енергії, прискорить ріст волосся і зміцнить коріння.
  • 16 листопада - день пройде під знаком Козерога, який вважається найкращим для походу в перукарню. Дуже вдало пройдуть будь-які процедури з волоссям, стрижка порадує і додасть сил волоссю, а будь-яке зафарбовування пройде вдало. Можна зробити незвичайну і зухвалу зачіску, або ж класичну укладку.
  • 18 листопада - дуже вдала дата для фарбування, тонування, зафарбовування сивини. Можна експериментувати з кольорами. Хімічна завивка і випрямлення не принесуть великої шкоди волоссю.
  • 20 листопада - хороший день для складних і незвичайних укладок і фарбувань. Добре пройде будь-яке фарбування. Стрижка зробить волосся густим і блискучим. Хороший день для створення легких витончених локонів
  • 25 листопада - знак Зодіаку Телець позитивно впливає на здоров'я шевелюри. Стрижка зробить волосся блискучим і здоровим, принесе позитивні емоції, наповнить енергією. Оздоровчі процедури будуть ще кориснішими, ніж зазвичай. Будь-яке фарбування, навіть найскладніше, пройде вдало.
  • 27 листопада - хороший день для виправлення невдалої стрижки і перефарбовування в кардинально новий колір. Стрижка прискорить ріст волосся і зміцнить його, але зробить неслухняним, тому випрямляти його не рекомендується. Можна завивати волосся, вкорочувати кінчики, доглядати за чубчиком.

Також хороші дні, коли стригти волосся в листопаді 2023 - це все суботи. Це найкращі дні тижня для кардинальної зміни образу.

Вас також можуть зацікавити новини: