Астрологи розповіли, яким батьком буде чоловік за знаком Зодіаку

Батьки-Леви — горді лідери у своїх сім'ях, але зазвичай приділяють занадто мало уваги своїм дітям, кажуть астрологи.

Якщо ви цікавитеся, яким батьком буде ваш обранець, астрологи дали відповідь.

Отже, ось якими батьками найчастіше стають представники різних знаків Зодіаку, пише MixNews.

Овен

Батьки-Овни — сильні та амбітні іноді надмірно. З таким татом ваші діти неодмінно стануть успішними й незалежними лідерами.

Тілець

Тато-Тілець — надійний, на нього ви можете покластися в будь-якій ситуації, яким би суворим він не був. Він лагідний та свідомий.

Близнюки

Батько-Близнюки, як правило, "кумедний" батько, тому не чекайте, що він буде дотримуватися правил у вихованні дитини так, як ви цього хочете.

Рак

Батьки-Раки дотримуються класичного підходу у вихованні й відчувають необхідність брати активну участь у житті дітей.

Лев

Батьки-Леви — горді лідери у своїх сім'ях, але зазвичай приділяють занадто мало уваги своїм дітям. Однак тато-Лев хоче, щоб всі знали, наскільки дивні його діти.

Читайте такожНа п'ять знаків Зодіаку чекає успіх лише після 40 років - прогноз астрологів

Діва

Діва любить тримати речі в порядку. Діва може хвилюватися до смерті, бути прискіпливою в дрібницях і злегка параноїдальною. Але це відбувається з хороших спонукань, адже Діва-батько хоче тільки найкращого для своїх дітей.

Терези

Батьки-Терези віддані й поблажливі, але їм подобається спокій. Ці батьки можуть занадто піклуватися про зовнішність, тому діти будуть відвойовувати своє право бути собою.

Скорпіон

Батьки-Скорпіони люблять баланс у всьому і цінують сімейний час. Вони, як правило, глибокі мислителі й хоробрі захисники.

Стрілець

Батько-Стрілець — веселий й авантюрний, який живе кожним моментом і любить пригоди. Проте діти можуть часто не сприймати його авторитет, а приймати його за друга.

Козеріг

Батьки-Козероги люблять будувати плани, яких повинна дотримуватись вся родина. Працьовитий і націлений виховати успішних дітей, цей батько подасть приклад і ніколи не підвищить голос, щоб прояснити ситуацію.

Водолій

Батько-Водолій — перспективний, відкритий і творчий. Цей тип батьків відмінно підходить для навчання своїх дітей того, як врятувати планету, проте він може абстрагуватися від емоційних переживань, щоб зберегти власні почуття в секреті.

Риби

Батьки-Риби закликають своїх дітей мріяти. Вони спокійні та чутливі до потреб свого чада. Час від часу їхнє ставлення може змінюватися лінню і відсутністю дисципліни.