Названо найніжніших чоловіків за знаком Зодіаку

Таких знаків Зодіаку серед чоловіків всього троє.

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед чоловіків, які просто обожнюють телячі ніжності. Для них дуже важливо торкатися коханої людини і відчувати її  тепло.

Рак

Перше місце в цьому рейтингу займає Рак, оскільки це дуже тактильний знак Зодіаку, який жити не може без ніжностей. Для них дотики - це головна мова кохання, яка може описати всі його почуття по відношенню до вас. Якщо ви даруєте йому таку ж ніжність натомість, то він буде на сьомому небі від щастя. Адже так він отримає доказ того, що небайдужий вам і ви хочете його цілком і повністю.

Лев

Здавалося б, вогняні Леви наповнені неймовірною пристрастю і диким бажанням, але вони не відмовляться повалятися з вами в ліжку і насолодитися один одним. І мова йде не тільки про інтим. Вони з радістю погладять вас, почухають, але і того ж вимагають натомість. Левам дуже важлива ось ця тактильність, адже без неї вони відчувають себе непотрібними і некоханими.

Терези

Терези, як і Раки і Леви, жити не можуть без телячих ніжностей. Вони буквально на кожному кроці будуть вас обіймати, цілувати і гладити. Цікаво, що для них це не заклик до інтиму, а необхідна частина щасливого сімейного життя. З цими чоловіками ви будете відчувати мурашки шкірою регулярно.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку знайдуть успіх до кінця року.

Вас також можуть зацікавити новини: