Названо найбільш ревниві знаки Зодіаку: підозрюють у всьому

Вони ревнують своїх половинок навіть до стовпа.

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які по своїй натурі дуже ревниві. Експерти сходяться на думці, що вони настільки недовірливі до свого партнера через травми в дитинстві. Можливо, вони були свідками сварок між батьками або "застукали" когось із них з іншою людиною.

Водолій

В цьому плані Водолій двоїстий знак Зодіаку. Чоловіки цього зодіакального сузір'я часом і самі не проти сходити наліво, ось тільки їхній жінці робити це строго заборонено. В іншому випадку це викличе агресію у Водолія, аж до того, що він може завдати фізичні каліцтва своїй половинці. І тут вибір залишається тільки за вами: терпіти їхні патологічні ревнощі або йти.

Козоріг

Астроексперти кажуть, що Козероги і зовсім повернені на чесності у стосунках. Якщо вони запідозрять вас в зраді, то можуть навіть детектива найняти, щоб той стежив за вами і доповідав їм кожну дрібниця. Вони не проти і в ваш телефон залізти. Козероги підуть на все, щоб вивести вас на чисту воду, навіть якщо ваше рильце не в пушку. При цьому вони і самі ніколи не зраджують, адже сім'я для них дуже важлива.

Терези

Не секрет, що Терези - це дуже велелюбний знак Зодіаку, здатний на численні зради. Ці чоловіки впевнені: чим більше жінок, тим краще. Вони не проти і поспостерігати за тим, як їхні партнерки розважаються з іншими чоловіками. Але, якщо вони дізнаються, що ви робите це таємно, - не пробачать. Для них важлива відкритість у стосунках і готовність експериментувати. Приховати від них щось не вийде, адже вони все одно докопаються до істини.

Нагадаємо, на вулиці трьох знаків Зодіаку незабаром буде свято.

Вас також можуть зацікавити новини: