Названо найбільш жадібних чоловіків за знаком Зодіаку

Не варто розраховувати на подарунки від них.

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед чоловіків, які відрізняються особливою жадібністю. Вони не готові витрачати свої гроші на жінку. Ідеальний варіант - це 50 на 50.

Терези

Чоловіки, народжені під цим зодіакальним сузір'ям, вважають, що всі гроші - спільні. І те, що вони заробляють і те, що жінка. Оптимальний варіант для них - складати всі гроші в одну коробочку. Однак не кожна жінка на це погодитися, адже в цивілізованому суспільстві прийнято, що саме чоловік бере на себе відповідальність за забезпечення своєї сім'ї. Крім того, ці чоловіки жадібні і в плані подарунків. Не варто розраховувати на те, що вони будуть "обсипати" вас несподіваними і приємними сюрпризами.

Риби

Чоловіки-Риби можуть наобіцяти вам все, що вашій душі завгодно - і відпустку на Мальдівах, і новий смартфон, і машину, і діаманти. Але чи отримаєте ви це все? Ні. Серед чоловіків, народжених під знаком Зодіаку Риби, дуже багато жмотів. Всі свої гроші вони витратять на себе і свої розваги, а вам не дістанеться нічого. Будувати з ними стосунки небезпечно, адже вони і вас можуть залишити без копійки грошей.

Водолій

На думку експертів, Водолії - це чоловіки пополамщики. Якщо вони запрошують вас в кафе, то це не означає, що вони будуть платити. Швидше за все вам доведеться розділити рахунок навпіл. Те ж саме стосується і спільного життя. Водолії із задоволенням розділять з вами оплату комунальних послуг, продуктів та іншого. Будьте готові до того, що він не підставить вам своє сильне чоловіче плече.

Нагадаємо, у яких знаків Зодіаку починається "чорна смуга".

Вас також можуть зацікавити новини: