Астрологи назвали "лузерів" місяця за знаком Зодіаку

Овнам другий місяць літа принесе багато проблем.

Астрологи назвали "лузерів" місяця за знаком Зодіаку.

Про це пише slovofraza.

Овен

Читайте такожВідомий астролог назвав три знаки Зодіаку, на яких у липні звалиться раптове багатствоОвнам другий місяць літа принесе багато проблем. Вони можуть стати млявими, знизиться їхня продуктивність у роботі і бізнесі, зникне ентузіазм в любові. Найбільш несприятливий період для Овнів — початок місяця. Якщо доведеться вливатися в якісь нові справи і проекти, то краще робити це максимально обережно. В іншому випадку можна нажити собі нових проблем і ворогів. Але поступово негатив планет і зірок почне спадати, а у Баранів стануть з'являтися сили і можливості.

Лев

У Левів початок липня буде дуже складним. З 6 числа енергетична ситуація покращиться: зірки і планети повільно почнуть входити в гармонійне взаємодія. В кінці місяця вони теж увійдуть в дисонанс на пару днів, так що краще не планувати нічого грандіозного на 30 і 31 число. Виділити якусь головну сферу для Львова не можна. Їм буде посміхатися удача майже весь цей місяць у всіх їх нових і старих справах. Найголовніше — не гнатися за двома зайцями, а просто намагатися послідовно розв'язувати свої проблеми. Поспіх — найгірший ворог успіху для представників цього Знака в липні.

Читайте такожАстролог назвала знаки Зодіаку, чиї мрії збудуться вже у липніДіва

У Дів в липні очікуються постійні зриви планів, через що може відчуватися занепад сил і настрою. Астрологи радять дбати про себе і ознайомитися з тим, як швидко відновлювати енергію і сили. Чергування роботи і відпочинку допоможе Дівам не потрапляти в неприємні ситуації і бути максимально продуктивними кожен день липня. Будуть складнощі, але справитися з ними можна буде за допомогою витримки та обережності. Потрібно обдумувати кожен свій крок, не ризикуючи. Особливо погано ризики позначаться на фінансовій сфері, так що великі покупки бажано здійснювати спільно з кимось і не дозволяти собі влазити в борги. Місяць корисний для початку ремонту, зміни обстановки.