Протистояння Сонця і Юпітера 14 липня обіцяє неймовірний успіх чотирьом знакам Зодіаку - астрологи

Протистояння — це термін, який прийшов з астрономії, але використовується і астрологами.

14 липня Юпітер вступає в протистояння з Сонцем, що є досить сприятливою подією в астрологічному плані.

Експерти розкажуть, на які знаки Зодіаку чекає великий успіх, пише slovofraza.

Що таке протистояння

Протистояння — це термін, який прийшов з астрономії, але використовується і астрологами. Це означає, що якась планета, Земля і Сонце утворюють одну лінію, через що ночами планету дуже легко знайти на небосхилі через підвищену яскравість і відмінної видимості.

Читайте такожВідомий астролог назвав знаки Зодіаку, які в липні зможуть змінити своє життя на кращеГоловне, щоб зберігалася правильна черговість: Земля повинна бути в центрі, між Сонцем і конкретною планетою. Через це кажуть, що планета в опозиції з Сонцем, немов Земля опиняється між двох вогнів. Очевидно, що протистояння вступити можуть лише планети, які знаходяться далі Землі від Сонця — Марс, Юпітер, Сатурн, Уран, Нептун і Плутон. 14 липня Юпітер буде знаходитися на дуже близькій відстані від Землі — приблизно 600 мільйонів кілометрів.

Протистояння в астрології

Астрологічний зміст даного явища трактується як посилення планети. Близькість Юпітера теж зіграє свою роль. 14 число — стан найбільшого протистояння, але Юпітер деякий час буде видно на нічному небі досить чітко — як мінімум до кінця липня.

Цей аспект означає, що планета починає дарувати людству все найкраще, а негативні риси її характеру будуть менш помітними або навіть зовсім можуть на якийсь час піти в сторону.

Енергетика Юпітера принесе всім нам багато гарного. Наприклад, планета допоможе знайти упевненість, перемогти в собі негативні якості. Це буде позитивний період для всіх, хто бажає розвиватися і ставати щасливішими. В період протистояння людям не варто сидіти без діла і пропускати повз вуха конструктивну критику.

Знаки Зодіаку, яких очікують позитивні зміни

Позитивні зміни чекають всіх нас, але для деяких Знаків Зодіаку астрологи зазначають протистояння Юпітера як найбільш вдале.

Читайте такожГороскоп на 14 липня: що чекає сьогодні на Тельців, Раків, Скорпіонів та інші знаки ЗодіакуРак. Цим людям Юпітер допоможе зрозуміти, в якій сфері або в якійсь конкретній справі їм вдасться досягти успіху в недалекому майбутньому. Простіше кажучи, ця планета допоможе правильно спланувати справи на найближчі пару-трійку тижнів, ефективно розподілити сили і час відповідно до потреб.

Лев. Леви — ще одні улюбленці Юпітера, яким планета з 14 липня почне активно допомагати в організаторських справах, розв'язанні юридичних проблем і негараздів. Також Юпітер істотно посилить інтуїцію Львів. Вона не завадить в липні, адже цей місяць для представників цього Знаку може бути досить проблемним.

Стрілець. Цим людям Юпітер подарує більше творче натхнення. Всім, хто зайнятий у сфері креативної, пощастить: вийде задумати більше неординарних ідей і прийти до внутрішньої гармонії з собою. Також протистояння подарує Стрільцям більше оптимізму, віри в себе.

Риби. Рибам протистояння Юпітера і Сонце допоможе в здійсненні задуманого, а також просто принесе багато успіху, якої часом так не вистачає. Цим людям можна буде запросто братися за нові справи, змінювати роботу, умови праці і так далі. Також Рибам буде набагато простіше знайомитися з новими людьми.