Гороскоп для Раків на липень 2021 - що чекає в коханні, здоров'ї та кар'єрі

Девіз місяця: "Від усамітнення - до людей".

Гороскоп на липень 2021 рекомендує проявити терпіння, щоб досягти бажаних результатів. Місяць для представників цього знака поділиться на дві частини: з одного боку, ви захочете сховатися від усього світу, з іншого - вийти в світ, щоб поділитися з людьми своїми досягненнями.

Гороскоп кар'єри на липень 2021

Читайте такожАстрологи розповіли, як підкорити чоловіка згідно з його знаком ЗодіакуЗ 1 по 11 липня ви відчуєте вплив Нептуна. Посилиться ваше небажання контактувати з людьми. Удача обрушиться на тих людей, які займаються індивідуальним підприємництвом, а також є дослідниками, винахідниками або програмістами. Злиття Урану з Юпітером допоможе вигідно вкласти кошти і поліпшити своє матеріальне становище. Будьте уважні і не пропустіть цю можливість.

З 11 липня у ваше розмірене життя «влетить» Меркурій, і ви будете готові до комунікацій. Колеги і друзі прихильно приймуть ваше повернення. Ті Раки, які залежать від роботодавця, отримають підвищення або надбавку. Фрілансери зможуть знайти нові замовлення. В цілому, середина місяця буде сприятливою для фінансових питань.

Остання декада місяця ознаменується активним дозвіллям: поїздками або новими знайомствами.

У першій половині місяця астропрогноз обіцяє витрати, пов'язані з професійною діяльністю. Друга половина сулить надходження грошей і стабілізацію фінансового становища, але все одно намагайтеся не здійснювати необдуманих покупок.

Любовний гороскоп на липень 2021

Гороскоп на місяць для самотніх Раків говорить, що ви почнете неквапливий рух до романтичних почуттів. Навіть якщо у вас немає конкретної мети, вплив Венери допоможе бути прихильними до потенційних партнерів.

Починаючи з 11 липня, Меркурій посилить ваше розташування до протилежної статі. І небажання робити вибір зіграє з вами злий жарт. Є ризик образити кого-небудь або не помітити гідного партнера через те, що здатності вибудовувати серйозні відносини у вас немає. Зірки рекомендують бути уважними, особливо 18 і 19 липня. У цей період ви будете перебувати під впливом Місяця і отримаєте можливість зустріти свою половинку.

Сімейним Ракам варто бути менш вимогливими до себе і партнера. Меркурій посилить всі позитивні емоції між вами, допоможе налагодити домашній затишок. Уникайте почуття ревнощів і постарайтеся приділяти більше часу сім'ї та дітям.

Гороскоп здоров'я на липень 2021

У період з 1 по 11 липня ви будете перебувати під впливом Нептуна. Це час, коли стан здоров'я повністю залежить від емоцій, які ви відчуваєте. Якщо відчуєте, що вас долають негативні почуття - справляйтеся з ними всіма доступними методами, не руйнуючи простір навколо себе. 9 і 10 липня астрологи радять провести на природі, щоб налагодити психологічне здоров'я і прийти в норму.

Сонце, яке буде протегувати вам з 12 по 22 липня, направить вас бути уважнішими до свого здоров'я. Виконайте профілактичні дії, якщо страждаєте серцево-судинними захворюваннями. Вживайте продукти, багаті калієм, гуляйте на свіжому повітрі. Якщо хочете позбутися від шкідливих звичок-кращого часу не знайти.

Плутон, що впливає на Раків в кінці місяця, змусить грамотно розпоряджатися своєю енергією. Тим більше, що її не буде в надлишку. Не старайтеся з активними тренуваннями. Будьте обережні, так як можете випробувати гостру потребу в адреналіні. Відмовтеся від небезпечних видів спорту, інакше ризикуєте отримати травму. Краще прочитайте цікаву книгу.

Вас також може зацікавити: