Скорпіонам - пауза, Рибам - душевний дискомфорт: гороскоп на 22 вересня по картам Таро

День буде напруженим для багатьох знаків.

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 22 вересня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що карти Таро віщують саме вам.

Овен

Сьогодні ви не захочете йти второваними дорогами і діяти "як заведено". Що ж, спробуйте встановити свої правила гри, пошукати інші шляхи, проявити нестандартність мислення. Ваші сумніви і невпевненість у собі потихеньку відступають, і ви знову готові підкорювати вершини.

Телець

Сьогодні ви дуже емоційні і можете реагувати на події, м'яко кажучи, не зовсім адекватно. Щоб уникнути непорозумінь і розбіжностей, постарайтеся все ж тримати себе в руках - далеко не у всіх ситуаціях доречний прояв почуттів.

Близнюки

Рецепт успіху на сьогодні - рішучість і витривалість. Не пасуйте перед перешкодами, не опускайте руки за найменшої невдачі, будьте готові йти до кінця. У другій половині дня чекайте новин, отримана інформація незабаром стане вам у нагоді.

Рак

День обіцяє бути легким і приємним, якщо ви самі не станете все ускладнювати. Не беріть на себе зайвих зобов'язань, не беріть близько до серця слова і вчинки оточуючих, дивіться на життя простіше і частіше посміхайтеся.

Лев

Сьогодні ви здатні впоратися з найскладнішими завданнями, тож не варто витрачати потенціал на дрібниці. Зробіть щось таке, чим згодом можна буде пишатися і навіть похвалитися (але тільки трохи).

Діва

Робочий тиждень добігає кінця, але вас захопило бажання підкорити чергову вершину. Однак не вимагайте від оточення таких самих трудових поривів - більшість людей напередодні вихідних працюють у режимі "енергозбереження".

Терези

У п'ятницю до вас можуть звернутися по допомогу, і, за можливості, варто надати цій людині сприяння. Зірки схвалюють тих, хто не тільки бере, а й здатний віддавати, і добро до вас обов'язково повернеться.

Скорпіон

Зараз не час згортати гори, нехай стоять. У всіх починаннях сьогодні намагайтеся вибирати шляхи найменшого опору і беріться тільки за ті справи, де ви впевнені в успіху. А якщо на шляху трапилася перешкода, зробіть зупинку - у вас ще є час, щоб придумати, як обійти її.

Стрілець

У п'ятницю ви будете потрібні всім! Візити, дзвінки, повідомлення, прохання стануть сипатися на вас з усіх боків, що, звісно, завадить вам виконати все задумане. Доведеться змиритися - такий уже цей день.

Козеріг

Сьогодні оточуючі жахливо дратують вас. І, на вашу думку, роблять це навмисно! Тільки не поспішайте хапатися за "караючий меч", ви просто втомилися і сприймаєте все, що відбувається, занадто емоційно. Побудьте на самоті хоча б кілька годин, і знову зможете адекватно оцінювати чужі слова і вчинки.

Водолій

Залишайтеся вірними собі і своїм прагненням, не звертайте з обраного шляху і не міняйте плани на догоду обставинам. Робіть те, що намітили, не відволікаючись на чужі проблеми - нічого такого, з чим оточуючі не змогли б упоратися без вас, сьогодні не станеться.

Риби

Сьогодні ви можете відчути сильний душевний дискомфорт, незрозумілу тривогу і навіть страх. Причин для паніки немає - ніяких жахливих або просто негативних подій цього дня не очікується. Найімовірніше, дається взнаки ваша вразливість і чутливість. Постарайтеся не залишатися в цей день на самоті, спілкуючись з людьми, ви зможете відволіктися від неприємних думок.

Вас також можуть зацікавити новини: