Сонячне затемнення 14 жовтня зруйнує життя цих знаків Зодіаку

Цим знакам варто бути обережними.

Мольфар Макс Гордєєв розповів, що 14 жовтня починається сонячне затемнення, яке може негативно вплинути на кілька знаків Зодіаку. Хто потрапив до цього списку - читайте в матеріалі.

За його словами, період з 14 по 26 жовтня є дуже важливим і трансформаційним для цих знаків. Він може змінити траєкторію їхньої долі на найближчі три роки. 

У цей період Всесвіт може витягнути їх із зони комфорту, щоб перевірити наскільки вони готові до свого кращого життя і наскільки вони готові йти на ризик, щоб отримати бажане.

Гордєєв додав, що саме в цей період Всесвіт буде перевіряти наскільки вони готові попрощатися з людьми, які тягнуть їх вниз і наскільки готові попрощатися з руйнівними установками і звичками, які згубно впливають на їхнє майбутнє.

"Якщо ви відчуваєте, що ваше життя стоїть на одному місці або ви застрягли на якомусь етапі, з якого не можете вийти, цей коридор затемнень є відмінною можливістю, щоб показати себе не тільки Всесвіту, але і самим собі. Тому не пропустіть цей шанс", - говорить Гордєєв.

Ну, а знаки, яким потрібно бути дуже уважними в цей період - Овен, Рак, Терези, Козеріг.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку потраплять в казку на цих вихідних.

Вас також можуть зацікавити новини: