Тілець - бульдог, Козеріг - чау-чау: яка порода собаки втілює ваш знак Зодіаку

Спробуйте здогадатися, яка порода підійде для Терезів та Дів.

Для знаків Зодіаку підібрали породи собак, які тими чи іншими особливостями відображають їх дух. Читайте далі, щоб дізнатися, яка порода підходить вашому знаку.

Овен - Карельська ведмежа собака

Овен знайде спільну мову з цією породою, яка, як відомо, вступає у бійки з тваринами, набагато більшими за їхній власний розмір. Карельські ведмежі собаки, як і Овни, люблять виклик.

Тілець - Англійський бульдог

Якщо ви загуглите "яка собака найкраще підходить для того, щоб подрімати з вами?", англійському бульдогу немає рівних. І якщо ви ця сама людина, яка таке гуглить, ви, ймовірно, Тілець.

Близнюки - Такса

Допитливі до безрозсудності, голосні і такі, що здатні потрапляти у неприємності та уникати їх, такси є ідеальним доповненням до цього мінливого повітряного знаку.

Рак - Кінг-чарльз-спанієль

Рак шукає у собаці те, що йому завжди було потрібно в іншій людині; здатність інтуїтивно відчувати, передбачати і заспокоювати постійно мінливий настрій цього водного знака. Немає породи, більш підходящої для цього завдання, ніж кінг-чарльз-спанієль. Ніжні і ласкаві, вони люблять свого опікуна і схильні до легкої активності або безжальної ліні.

Лев - Родезійський риджбек

Леви бачать гідного суперника в особі величного і ласкавого родезійського риджбека. Як і леви, вони відомі своєю шерстю і спочатку їх розводили через здатність полювати на царя звірів, що робить їх грізними домашніми тваринами для гордості левів.

Дева - Ксолоітцкуінтлі

Найкращі породи для цього знака однаково розумні та гіпоалергенні. Пудель - очевидний вибір, але старовинний та елегантний ксолоітцкуінтлі також відповідає усім вимогам.

Терези - Афганський хорт

Терези є природженими аристократами, і, мабуть, немає більш красивої і аристократичної собаки, ніж афганська. Це хорти, виведені для полювання та переслідування здобичі. Терези, що володіють музичними нахилами, відомі хтивістю і ухильністю, напевно можуть знайти спільну мову з цими собаками.

Скорпіон - Угорський пулі

Коли Скорпіони спілкуються з собаками, їм найкраще вдається жити з породою, яка настільки ж своєрідна і прониклива, як і вони самі. Угорський пулі прекрасно підходить. Ці собаки неймовірно розумні, спритні та віддані, що дозволяє їм швидко вчитися. При цьому їм потрібна тверда, але справедлива рука.

Стрілець - Австралійська вівчарка

Ці собаки, як і ті, хто народився під знаком Стрільця, мають ковбойську енергетику. Безрозсудно оптимістичні та шалено допитливі, і собаки, і лучники кидаються в гори, коли веселощі закінчуються. Стрільці - оптимісти, і ці вічно життєрадісні собаки їм точно підходять.

Козеріг - Чау-чау

Козероги привносять у Зодіак серйозну батьківську атмосферу. Хто може краще йти поруч з ними, ніж величний чау-чау? Вони гідні, серйозні та відчужені. Їхні відмінні риси включають нахмурений, снобістський вираз обличчя і ходу на прямих ногах.

Водолій - Грейхаунд

Стильний і стійкий, з інопланетною привабливістю, Водолій зустрічає гідного суперника у грейхаунді. Ці собаки виглядають як сучасні меблі середини століття, і їх шанують як за величну естетику, незалежний темперамент, так і за смертельну трудову етику. Водолії будуть поважати і бачити своє відображення у відчуженій автономії цієї породи.

Риби - Ірландський вовкодав

Керовані Нептуном, Риби сильно схиляються до мрій, а ірландський вовкодав - це порода собак, яка надихнула кількох письменників на готичні романи. Ця благородна собака регулярно шукає тварин для емоційної підтримки, так само як і Риби постійно шукають таких людей.

Вас також можуть зацікавити новини: