Топ-3 найпідступніших знаки Зодіаку: від них можна чекати чого завгодно

Ці люди часто здатні на багато що, аби все було так, як вони захотіли.

Астрологи визначили, яким знакам Зодіаку найбільше властиво підступність. Йдеться про мінімум трьох - Близнюків, Скорпіонів і Водоліїв. У спілкуванні і близьких відносинах з ними слід дотримуватися максимальної обережності, щоб не "пожинати плоди". 

Близнюки

Представники даного знака Зодіаку по праву вважаються найнебезпечнішими. Вся справа в тому, що від природи у них два обличчя, і вони самі обирають кому яке показувати. 

Часто вони можуть бути підлими, злими, лукавими, розпускати плітки за спиною, але найбільш яскраво у них виражено підступність. Тому будуючи з Близнюкам якісь плани, завжди слід бути уважними і обережними. 

Скорпіон

Другий знак, в спілкуванні з яким не завадить обережність. Вони можуть маніпулювати близькими, видавати їхні секрети і ображати, якщо хтось буде не згоден з їх "найвеличнішою" думкою. Скорпіони, як і Леви, дуже владні і власні, тому їм вкрай важливо підпорядкувати собі людину. Заради цього вони готові на все.

До слова, астрологи додають - Скорпіони здатні на найвитонченішу підступність. 

Водолій

Водолії відмінно контролюють свої емоції і бездоганно ними "грають". Вони можуть зображати на публіку будь-які почуття, не переживаючи їх насправді. Зірки попереджають - уродженці даного знака Зодіаку здатні завдати удару і зрадити людину тоді, коли він найменше цього очікує. 

Вони часто мстиві. Коли Водолії обмірковують свій підступний план, вони часто неговіркі і потайливі. 

Нагадаємо, астрологи назвали 4 знака Зодіаку, яким пощастить в бізнесі.

Вас також можуть зацікавити новини: