Весняне рівнодення 20 березня: астролог розповіла, як не впустити сприятливі можливості

Весняне рівнодення відповідає початку весни і за аналогією прийнято в астрології – початок зодіаку.

Найважливіша астрологічна подія року-весняне рівнодення 20 березня об 11:38 за київським часом – інгресія сонця в знак Овна. Точка 0º Овна має ключове значення в астрології, оскільки наше життя дуже сильно пов'язана з річним циклом руху джерела життя - Сонця. Знаки зодіаку відображають сонячно-земні зв'язки, ритми Сонячної системи, тому астрологи працюють саме з ними. 

Представляючи Зодіак у вигляді кола, що складається з 12-ти секторів – знаків Зодіаку – по 30° кожен, і враховуючи напрямок їх розташування проти годинникової стрілки, Астрологія бере за основу базові твердження, що точки рівнодень і точки сонцестоянь поділяють Зодіак на 4 сектори, кожна з цих точок є початком чергової пори року в природі і так само визначає початок прояву кожної з 4-х стихій, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Читайте такожПоцілунки цих знаків Зодіаку ви не забудете ніколиВесняне рівнодення відповідає початку весни і за аналогією прийнято в астрології – початок зодіаку. Це точка 0° знака Овен. З огляду на, що це вогненний знак, можна відзначити аналогію відповідності початку зодіаку початку циклу взаємодії стихій. Це екзальтація Сонця-сильний статус в Овні. Весна, пробудження природи від зимового сну, збільшення тривалості світлого часу доби, підвищення температури – все це найбільш яскраво характеризує вогняну стихію знака Овен. 

Знак Овен пов'язують з такими значеннями, як бадьорість, лідерство, циклічність, щирість, цілеспрямованість, самостійність, прямолінійність, імпульсивність. Знак Овен є знаком мужності, духовної і фізичної сили, енергії, боротьби. Іншими словами, весняне рівнодення і знаходження сонця в цей день на нульовому градусі знака Овен – це період оновлення в природі, є первинним імпульсом, який найбільш активний і яскравий, сповнений життя і енергії. У день весняного рівнодення, все живе відроджується знову-пожвавлюється і розвивається. 

У різні роки дата і час весняного рівнодення (перехід Сонця зі знака Риби в Овен) може незначно зрушуватися. Цього року подія настає 20 березня об 11:38 за київським часом – день, коли тривалість дня і ночі будуть однаковими, після чого, день стає довшим ночі, природні ритми змінюються. З'являється прекрасна можливість очиститися від негативної енергії і жалю, навести порядок в емоційній і духовній сферах життя, впустити в своє життя вітер добрих змін, відкрити себе для нового життя. У цей день Місяць знаходиться в знаку Близнюки, в гармонійному аспекті з Сонцем, сприяє спілкуванню, гармонійної комунікації, посилення інтелектуальних можливостей. 

Зміни 2021 року будуть відчуватися дуже після 20 березня 2021 року - астрономічного Нового року, дня весняного рівнодення. До 2021 року панувала земна стихія – епоха матеріалізму. 21 грудня 2020 року земна стихія змінюється повітряної – З'єднання Сатурна і Юпітера у Водолії відкрило новий 200 річний цикл – кожні 20 років з'єднання цих планет-гігантів будуть відбуватися в знаках стихії Повітря. 

Венера, що керує сферою взаємин, фінансовими питаннями, також входить в знак Овна 21 березня о 16:17 за київським часом. Формується з'єднання, точний аспект-26 березня о 08: 58 ранку. Але відчуватися енергія аспекту буде з 21 березня і до кінця місяця. Венера в Овні має статус вигнання-в партнерстві виникають складнощі через небажання йти на компроміс, кидання з крайності в крайність. У цей період не вистачає дипломатичності у взаєминах, гармонії і рівноваги в любові. Велика ймовірність їх розриву і завершення, якщо відносини довгий час були на межі. Проблеми в період з 21 березня по 14 квітня виникають через те, що багато людей повністю поглинені своїми почуттями і бажаннями, забуваючи про партнера, ігноруючи його думку та інтереси. 

Щоб не упустити сприятливі можливості періоду руху Сонця по знаку Овна – з 20 березня по 19 квітня, не робіть поспішні висновки про свої почуття. У цей період часто будуть виникати проблеми з вибором. Стримуйте себе у висловлюваннях, довіряйте партнеру, інакше сімейні, ділові, романтичні відносини можуть зіпсуватися. 

При правильній оцінці наявної ситуації, обережності, третя декада березня і перші дві декади квітня можуть бути дуже продуктивними. Це для всіх людей-період перевірки на дорослість. Овен - це дитина зодіаку, перший знак зони творення, тобто той потенціал, який буде розкриватися і розвиватися в подальшому. Це старт, поштовх, з чого все починається. Овен належать до кардинального хреста, що так само пояснює активність, як найбільш характерне якість зони творення. 

Рух сонця і Венери по Овну, особливо в період з 20 по 31 Березня, надає людям оптимізм, любов до всього нового, радісність і безтурботність, прагнення до всього святкового, яскравого, підштовхує до демонстративного прояву почуттів. Невдалий досвід взаємин в цей період, може привести до серйозних проблем в майбутньому. Найнеприємнішим наслідком для чоловіків є те, що сумніви і нерішучість у виборі жінки, може привести до самотності. Багато в цей період знаходяться в стані»хочу чого – не знаю кого". Жінкам енергія транзитного аспекту з'єднання Венери і сонця в Овні, може дати придушення своєї природної жіночності. Сонце в Овні в екзальтації-сильне, прагне знищити прояви слабкої Венери в Овні, що має статус вигнання. Опрацювання полягає в тому, щоб усвідомити можливі неприємності і запобігти появі психологічних блоків в підсвідомості. Не позбавляйте себе романтики і любові, проявляйте дипломатичність в ділових відносинах. Блоки підсвідомості і свідомості – це наші вороги, які заважають нам отримувати багато блага в житті. 

У період руху Сонця і Венери по знаку Овна, потрібно спробувати бути більш товариськими і привабливими. Можна направити енергію на активний відпочинок, заняття спортом і поліпшення свого зовнішнього вигляду. Люди мистецтва відчують спонукання до нових творчих робіт, але може з'явитися страх того, що інші не оцінять, розкритикують. Для більш сильних і вольових людей, це період роботи і демонстрації своїх талантів і здібностей. Беріть з них приклад, не бійтеся бути собою. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: