У світі відзначають День дівчаток 2023: красиві привітання та картинки

Зібрали найкрасивіші привітання та картинки з Днем дівчаток 11 жовтня.

Щорічно 11 жовтня всі дівчатка світу відзначають своє особисте свято. Діти-це наше майбутнє і головна цінність в житті, тому їм присвячено кілька свят. Всесвітній день дівчаток святкують 11 жовтня, День хлопчиків - 16 квітня, а день дітей - 1 червня.

День дівчаток - історія свята і традиції

День дівчаток був заснований в грудні 2011 року Генеральною Асамблеєю ООН. Мета свята - привернути увагу до проблем, з якими стикаються маленькі дівчатка у своєму житті. Це дискримінація, насильство, стереотипи, гендерна нерівність і примус до заміжжя в неблагополучний країнах.

У цей день можна привітати дівчаток зі святом і побалувати з ними, провести час разом і дізнатися про їх інтереси. Головне - пам'ятати, що всі діти - це яскраві особистості зі своїми проблемами.

З Днем дівчаток 2022 - привітання і картинки

Сьогодні ми дівчаток

Будемо вітати,

І день ваш міжнародний

Із радістю стрічати.

Бажаєм, щоб дівчатка

Росли і розквітали,

І щоби королевами

Принцеси наші стали.

***

Всіх дівчаток нашої планети вітаю з Днем дівчаток! Будьте красивими і зовні, і душею, наповнюйте серце добром і позитивом, залишайтеся одночасно слабкими і сильними, і всім серцем любіть своїх рідних і близьких! Нехай ваше життя буде казково щасливим і повним яскравих фарб!

***

Вітаю з Міжнародним днем дівчаток. Бажаю яскравого життя, розфарбованого в усі кольори веселки. Бажаю щоденних перемог у будь-яких починаннях і прагненнях. І нехай кожен ранок починається з гарного настрою, улюбленої сукні, веселої пісні і радісної новини.

***

З днем маленьких принцес, всіх дівчаток вітаю! Нехай діамантами виблискують ваші чарівні очі, нехай милі посмішки не сходять з обличчя. Нехай щасливі і радісні моменти закрутять вас в танці позитивних емоцій. Зі святом!

***

Вітаю з Міжнародним днем дівчаток. Нехай кожен день дарує шоколадний настрій і щасливу посмішку, нехай завжди знаходиться цікаве заняття для такої чудової і активної дівчини. Бажаю бути дівчинкою-красунею і розумницею, чарівною і талановитою дитиною.

Вам також може бути цікаво: