День моряка 2023: яскраві листівки та найтепліші побажання

Міжнародний день моряка - 25 червня ті, кому на воді звичніше, ніж на суші, відзначають своє професійне свято.

До 2010 року цієї дати вшановували моряків торговельного флоту. Сьогодні День моряка відзначають усі ті, хто знає, що кораблі в морі не плавають, а ходять.

З Днем моряка - листівки та найкращі привітання

Бажаю тобі життя без шторму, здоров'я міцного, стійкого, як якір у глибині морських вод. Нехай хвилі щастя, посмішки та сонячна погода супроводжують твій корабель, і ніколи не зустрічаються скелі та мілини. Зі святом!

***

Вітаю з Міжнародним днем моряка, бажаю чудового самопочуття як у морі, так і на суші! Хай підносять тебе хвилі мрії, всюди примножуй щастя й успіх, і нехай впевненість і спокій завжди чекають тебе в тихій гавані!

***

***

Будь здоровим і мужнім моряком, гордись своїм шляхом й досягненнями! Бажаю, щоб твоє життя ніколи не зіткнулося з штормами й скелями, хай воно завжди буде вдалим, розміреним та несе легкий бриз щастя й благополуччя. На шляху пригод нехай завжди чекають гостинні причали, де ти знайдеш спокій, радість, підтримку та затишок.

***

З днем моряка вітаю і бажаю, щоб водна стихія дарувала тобі радість й спокій, у кожному плаванні супроводжували удача та благополуччя, а твоє серце ніколи не відчувало страху перед морськими глибинами.

***

Бути моряком - це твоє покликання, нехай ти підкориш усі моря та океани, а твоя кар'єра незупинно йде вгору! Бажаю тобі міцного здоров'я, безлічі сил, енергії, а також море радісних подій та океан щастя!

***

***

Нехай життя твоє не штормить, не кидає на скелі, нехай воно завжди буде тихим, вдалим і сповненим радості. Бажаю попутного вітру і теплого сонця на твоєму шляху, хай кожен крок приводить тебе до щастя й успіху. Вітаю з днем моряка!

***

Вітаю з Міжнародним днем моряка! Бажаю доброї удачі й попутного вітру кохання, нехай ти будеш відважним і веселим моряком, успішним і сміливим чоловіком, щасливою і багатогранною людиною, незворушним і славним капітаном свого життя.

***

***

Вітаю з Міжнародним днем моряка і бажаю радості та оптимізму в морі твого життя, щоб хвилі віри й надії підносили тебе до висот успіху і слави. Бажаю міцного здоров'я та попутного вітру!

***

Вітаю з Днем моряка! Бажаю завжди бути хоробрим, добрим, справедливим, веселим, бадьорим і невтомним! Нехай всі бурі проходять повз тебе, нехай водні простори завжди надихають тебе. Бажаю міцного моряцького здоров'я і плавання без бунту на власному кораблі!

Вас также могут заинтересовать новости: