День суду в Україні 2022: привітання, картинки та побажання

Що побажати на День працівника суду і як оригінально привітати зі святом - дізнайтеся в матеріалі УНІАН.

День судді в Україні або день суду відзначається 15 грудня - дата була встановлена в 2000-му році чинним президентом України, з року в рік вона не змінюється. Правосуддя в нашій країні вершиться виключно служителями Феміди, тому УНІАН підкаже, які привітання з Днем працівників судової системи будуть найбільш вдалими і приємними.

Привітання з днем суду в прозі і листівках

У День працівників суду України побажаю не знати промахів у діяльності та житті, досягати потрібних цілей та прагнути успіху, бути щасливою людиною та здійснювати добрі вчинки.

***

Вітаю з Днем працівників суду України. Бажаю незмінних принципів справедливості і неупередженості, бездоганної діяльності і великих успіхів, абсолютної удачі в житті і високої репутації, міцного здоров'я і бравих сил. Нехай правосуддя завжди торжествує, нехай закон і чесність правлять країною.

Вітаю з Днем працівників суду України і від душі бажаю стійкої витримки і великої удачі, поваги на роботі і світлого щастя вдома, радісного настрою і впевненого прагнення до цілей, блискучих успіхів і відмінних ідей.

***

Вітаю з Днем працівників суду України та хочу побажати завжди залишатися на боці правди та справедливості у нашій країні. Нехай кожна справа, кожне питання завершується чесним вироком, нехай щодня, кожну мить знаменується успіхом, радістю, благополуччям без жодних протестів.

Свято справедливості та гуманності сьогодні відзначають працівники судової справи України. Від щирого серця дарую найщиріші побажання професіоналам своєї справи, справедливим гарантам народної безпеки та гармонії в українському суспільстві. Нехай робочі справи увінчуються успіхом, домашні суперечки вирішуються на раз, а всі цілі досягнення стають все ближче. Здоров'я, терпіння та витримки у вашій відповідальній справі.

***

З Днем працівників суду України! Нехай завдяки вам наше суспільство стає все більш правовим і гуманним! Бажаємо вам процвітання, мудрості, неупередженості в прийнятті рішень і бездоганної репутації!

Вітаю з Днем працівників суду України та бажаю, щоб у улюбленій країні не було таких складних проблем, які доводилося б довго розплутувати, щоб усі справи вирішувалися швидко та правильно. А для відповідальної та важливої роботи бажаю здоров'я, терпіння, сил та бездоганного професіоналізму, а також бажаю удачі, кохання, достатку та щастя для повноцінного життя.

***

Ти працюєш в українському суді, а значить, чесність - це твоє головне достоїнство! Нехай справедливість і правосуддя завжди панують у твоєму житті! Бажаю рухатися вгору по кар'єрних сходах і віддано служити суду України!

Вас також можуть зацікавити новини: