День торгівлі 2022 в Україні: привітання зі святом у віршах і листівках

Привітання з днем торгівлі у прозі та віршах, які точно сподобаються вашим знайомим - у матеріалі УНІАН.

Сьогодні в Україні відзначається День працівників торгівлі 2022. Кожен рік цей день відзначається в останню неділю липня, у 2022-му році - 31 липня. Це свято створене, щоб привітати людей, які працюють у цій непростій сфері. Ви можете надіслати їм листівку або гарне побажання, щоб нагадати, наскільки важлива і потрібна ця професія.

Раніше ми розповідали про те, які будуть вихідні та свята у серпні 2022.

День працівника торгівлі - історія свята

5 червня 1995 року чинний президент України Леонід Кучма заснував це свято на державному рівні. Відзначати його почали з 1996 року. До цього моменту працівники торгівлі відзначали своє свято разом з іншими фахівцями. Торжество так і називалося "День працівників торгівлі, побутового обслуговування населення та житлово-комунального господарства."

Привітання з Днем торгівлі у прозі

Вітаємо із професійним святом усіх працівників сфери торгівлі! Бажаємо вам невичерпної життєвої енергії, душевного комфорту, матеріального та морального задоволення від плідної праці. Нехай здоров'я вас не підводить, і ніколи не залишають оптимізм та впевненість у завтрашньому дні. Щастя вам, успіхів у справах та стабільної виручки!

Вітаю всіх працівників торгівлі із професійним святом! Бажаю бути завжди налаштованими на успіх, отримувати бажаний прибуток, легко і просто знаходити клієнтів, розвиватися та прагнути кращого! Нехай все виходить так, як задумано, та ще краще! Здоров'я вам, позитиву та море позитивних результатів!

***

З професійним святом, друзі! Щоденна ваша праця спрямована на благо кожного мешканця країни, разом ви робите дуже потрібну справу. Працівники торгівлі найенергійніші, вашу копітку працю неможливо не помітити, вона важлива і непроста. Бажаємо з радістю виконувати роботу та завжди отримувати за неї гідну зарплату! Здоров'я, сил, гарного настрою та лише радості в душі.

Вітаємо наших чудових фей, які стоять за нашими прилавками та обслуговують покупців. Бажаємо вам більших виручок, більше клієнтів і стабільних продажів. Нехай каса завжди буде повною, покупець задоволеним, а товар розпроданим. І не забувайте роздавати свої чудові посмішки на здачу. З днем працівників торгівлі!

***

Із Днем працівників торгівлі України! Бажаю величезних успіхів, високих продажів та надійних партнерів! Нехай висока якість послуг та товарів буде нормою для всіх учасників процесу. Нехай клієнти будуть щедрими та задоволеними, а торгівля приносить гарний дохід і дарує чудовий настрій!

Вітаємо працівників торгівлі! Зі святом, з днем вашої професії! Бажаємо позитиву, радості в житті та добра! Пам'ятайте, торгівля - двигун економіки, і тому ваша професія та робота дуже важливі! Усіх благ, здоров'я, щастя! Нехай у житті все і завжди буде на висоті!

***

Вітаю із Днем працівників торгівлі! Без вас не можна уявити своє життя, ви - основа благополучної економіки та процвітання країни! Бажаю вдячних та приємних покупців, високої виручки, добрих умов праці. Нехай ваша справа приносить задоволення, гарний дохід та користь суспільству!

Бажаю щедрих та вдячних покупців, адекватних постачальників товару та лише поважних колег. Нехай продаж постійно зростає, прибуток збільшується з кожним днем, а настрій завжди залишається на висоті! Здоров'я вам і сміливих, нових ідей, їх реалізації, успіху бажаю стати справжнім асом у сфері торгівлі!

Вас також можуть зацікавити новини: