Страшно красиво: найкращі ідеї костюмів на Хеллоуїн

Який найпопулярніший костюм на Хеллоуїн і у що одягнутися на свято - дізнайтеся в матеріалі УНІАН.

Найстрашнішим святом в році по праву вважається Хеллоуїн - день, коли, згідно з повір'ями, вся нечиста сила виходить в світ живих. Люди вбираються в страшні костюми, щоб відлякувати злих духів - так повелося здавна. УНІАН розповість, як зробити костюм на Хеллоуїн своїми руками і який образ вибрати саме вам.

Костюми на Хеллоуїн для дівчат 

Відьма

Найпопулярнішим чином на Хеллоуїн для милих дам вважається образ відьми. Для його створення необхідний одяг темних відтінків, такий же макіяж і манікюр. Ви можете вибрати, якою відьмою будете - фатальною красунею або страшною старухою. І той, і інший варіант прийнятний - адже на Хеллоуїн кожен перетворюється в абсолютно будь-яку сутність, головне - посіяти страх. В якості аксесуара цілком вдалими варіантами будуть гарбуз, чарівна паличка або навіть кіт.

Черниця

Другий за популярністю костюм на Хеллоуїн 2022. Для реалізації цієї ідеї доведеться витратитися і купити чернечий одяг в спеціалізованому магазині. Додаткові аксесуари - хрест, чотки, молитовник. Буде ідеально, якщо ви попрацюєте і над макіяжем, сильно виділивши очі чорними тінями.

Наречена

Моторошний образ кинутої нареченої - кошмар не тільки в Хеллоуїн, але і в реальному житті. Не обов'язково для цього образу купувати весільну сукню - можна обмежитися звичайною білою з пишною спідницею. Однак, витратитися доведеться на фату, щоб костюм був реалістичним. Макіяж стандартний для такої ситуації - червоні губи, блідий тон обличчя і туш, що потекла. Волосся краще розтріпати - ви ж, все-таки, в печалі.

Медсестра

Ще один вдалий костюм для дівчат - образ божевільної медсестри. Створити його можна, купивши медичний халат і забруднивши його червоною фарбою, щоб створити вигляд кривавих плям. Не зайвим буде придбати і тематичну атрибутику - фонендоскоп, рукавички, клізму. Макіяж також повинен бути страхітливим - червоні губи і очі, підведені чорним олівцем.

Костюм на Хеллоуїн для дорослих чоловіків

Скелет

Чоловіки іноді вибирають для себе образ скелета - це просто і зручно, варто лише купити відповідний костюм, так як самому зробити його досить складно. Грімм в такому випадку простий - вибілене білою фарбою або тоном обличчя і густо підведені чорним кольором очі. До речі, в такий же костюм можна нарядити не тільки дорослого чоловіка, але і хлопчика.

Граф Дракула 

Вампір - також популярний міфічний персонаж, яким може стати чоловік до свята Хеллоуїна. Якщо ви хочете створити для себе такий образ, то знайдіть в шафі чорну сорочку, чорні штани і чорні туфлі. Доведеться купити мантію, адже без неї образ вампіра буде виглядати незакінченим. Ще один штрих - накладні ікла або вставна іграшкова щелепа, яку можна купити в будь-якому магазині іграшкових товарів для подібних свят.

Пірат

Капітан Джек Горобець - один з найпопулярніших персонажів всіма улюбленого фільму. Вам нічого не заважає повторити його образ і вибрати для себе такий костюм. Якщо можливості стати Джеком у вас немає, то можна придбати в магазині стандартний костюм пірата, доповнивши його більмом на око і опудалом папуги.

Також УНІАН пропонує інші ідеї костюмів на свято, які можуть вам сподобатися.

Вас також можуть зацікавити новини: