Чий рік буде 2024 за китайським календарем: прикмети та заборони на рік Дракона

Розповідаємо, чиїм роком за китайським календарем буде 2024 рік, і як вдало зустріти його.

Щороку 31 грудня українці прощаються з життєвим циклом, що минає, і зустрічають новий календарний рік. Згідно зі східними повір'ями, у кожного року є своя тварина-покровитель, УНІАН готовий розповісти, рік кого 2024 і як його потрібно зустрічати.

Чий 2024 рік за китайським календарем 

Східна астрологія визначає майбутній рік, як час під заступництвом Дракона, причому, дерев'яного. Важливо обов'язково запам'ятати, чий рік 2024, тому що саме Дракон дуже шанований в Китаї - ця тварина стала символом імператорської влади. На Сході вважають, що рік Дракона 2024 буде одним з найбільш благополучних, тому що покровитель поєднує в собі дух землі і неба, славиться, як врівноважена, спокійна, але в той же час цілеспрямована і харизматична істота.

Коли настане 2024 рік за східним календарем і яким він буде

Відомо, що календар, який використовується на Сході, відрізняється від багатьох інших - так Дракон візьме кермо влади 10 лютого 2024 року і віддасть їх тільки 28 січня 2025 року.

Який символ буде в 2024 найголовнішим - так це дерево, тому що саме такій стихії належить Дракон майбутнього циклу. Як і однойменна рослина, міфічна істота наділена важливими якостями - стійкістю, врівноваженістю, терпінням і мудрістю. У 2024 році важливо:

  • рости духовно;
  • переглядати свої пріоритети;
  • відмовлятися від прив'язки до матеріального;
  • змінювати спосіб життя;
  • не боятися змін.

Китайська астрологія каже, що Дракон буде допомагати впевненим і цілеспрямованим людям, які щиро хочуть стати краще. Однак не всі події виявляться зі знаком "+" - заради духовного зростання доведеться пройти крізь труднощі, але вони тільки загартують характер. Варто пам'ятати, що Дракон - досить небезпечна істота, яку легко розлютити, але якщо ставитися до неї з повагою, то він допоможе подолати будь-які перешкоди і вийти з будь-яких ситуацій цілими і неушкодженими.

Якого кольору 2024 рік - у чому зустрічати для щастя

Ще нескоро в двері постукає 2024 рік - в чому зустрічати його, потрібно продумати заздалегідь. По-перше, Дракон не любить рутини і буденності - це для нього занадто нудно. Тому потрібно зустріти Новий рік 2024 незвично і активно - влаштувати вечірку, поїхати куди-небудь, зробити те, на що ви б ніколи не зважилися в звичайний день.

Будинок повинен бути прикрашений блискучими гірляндами і "дощиками", в якості частування потрібно приготувати що-небудь вишукане, а наряд вибрати максимально яскравий і привабливий. "Кричущі" брошки, браслети, намиста, плаття з паєтками або стразами - ідеальний варіант. Дракон має слабкість до блискучих речей, тому тим, хто поважить символу року таким вбранням, він буде особливо прихильний.

Вас также могут заинтересовать новости: