Коли День сина 2020: дата, історія та традиції

День синів поки що неофіційне свято, його історія є доволі короткою.

Щороку по всьому світу відзначають День синів (або День сина). Це свято менш відоме, ніж, наприклад,  День матері і День батька, однак теж має важливе значення.

Створювалося свято Дня синів з метою об’єднати рідних людей, звернути увагу на цінність сімейних стосунків і на те, що рідніших за них у світі нікого немає й не буде.

Коли День синів у 2020 році

Читайте такожДень батька в Україні: коли святкують

День синів – неофіційне свято та його історія поки що недовга. Однак останнім часом воно набуває все більшої популярності.  

Святкується це добре сімейне свято кожного року 22 листопада. Водночас існує ще й другий варіант дати свята – 25 листопада. Це пов’язано з тим, що офіційної дати, присвяченої цьому дню наразі ще немає. Незважаючи на це, багато хто віддає перевагу першому дню.

День сина: історія та традиції

Свято День синів є дуже молодим. Про історію його походження знають украй мало. Прийнято вважати, що воно продовжує традиції вже звичних та усталених святкувань, присвячених матері та батькові.

Як такі, традиції святкування цього дня ще не сформувалися, тому у кожної родини є прекрасна можливість зробити його особливим, відзначати його по-своєму й можливо заснувати нову традицію, яка посилить зв’язок між родичами.

Доречними у це свято, звісно ж, будуть привітання для синів. Так, зворушливі вітальні рядки матерів, що зустрічаються на форумах, часто представлені як молитва за сина. Не менш яскравими є також стримані емоції у привітаннях батьків своїм чинам, у яких висловлюється гордість за досягнуті синами успіхи і сподівання на підтримку мужності на всьому подальшому життєвому шляху дитини, навіть ставши чоловіком.