День сім'ї в Україні 2022: історія, традиції, побажання та листівки

Як привітати з днем сім'ї, любові та вірності та чому потрібно це зробити сьогодні - дізнайтесь у матеріалі УНІАН.

Сьогодні, 8 липня, в Україні відзначається День сім'ї, кохання та вірності. Православні віруючі зустрічають церковне свято 8 липня - день Петра та Февронії, які вважаються покровителями закоханих та подружніх пар. УНІАН розкаже, яке привітання з днем сім'ї у прозі чи віршах буде найбільш вдалим.

День сім'ї - привітання в картинках і віршах

Вітаю з Днем сім'ї, кохання та вірності! Сім'я - найцінніший скарб, який люди можуть мати у житті. Ніяка карколомна кар'єра та золоті гори не замінять підтримки рідного плеча, дитячої посмішки, теплих обіймів. Хочу побажати цього дня цінувати понад усе свою сім'ю, дорожити кожною хвилиною, проведеною поряд з рідними людьми, ставити сімейний добробут пріоритетом, насолоджуватися близькістю та теплом. Нехай родина буде здоровою, щасливою, позитивною та великою!

***

Бажаю, щоб у вашій родині завжди панували любов, вірність, взаєморозуміння і звичайно ж, щастя! Нехай кожна мить, проведена поруч з рідними, приносить вам тільки радість, посмішки, гармонію в душі і гарний настрій!

***

Стійких відносин, мізерних проблем, легкого спілкування та взаєморозуміння. Нехай усі суми проходять стороною, на душі буде тихо та спокійно. Зміцнюйте свій шлюб щохвилини, пишайтеся успіхами та досягненнями.

Посміхніться, обійміть один одного міцніше і пам'ятайте: сім'я - це найцінніше, що може бути на землі! Бажаю вашому дому, вашому сімейному осередку великого щастя і благополуччя, миру і злагоди, душевної теплоти і гармонії у відносинах. Бережіть свою любов, несіть її через роки і залишайтеся справжнім зразком дружною, вірною і міцної сім'ї!

***

Цього дня прекрасний, День сім'ї та вірності, хочеться привітати вас зі святом. Бажаю вам зберігати своє вогнище і не дозволяти йому гаснути. Любові та порозуміння, терпіння та удачі, щастя та благополуччя, добра та усмішок! Зберігайте сімейний затишок та тепло, любіть одне одного та даруйте ніжність.

***

Нехай ваша сім'я завжди буде міцною фортецею, стіни якої зможуть витримати будь-які вітри, неприємності і напасті. А всередині цих стін нехай завжди панують мир, любов і спокій. Живіть дружно, шануйте інтереси один одного, поважайте один одного і з трепетом ставитеся до почуттів всіх тих, кого ви самі любите. Бажаю вам миру, добра і процвітання, душевного багатства і матеріальної стабільності. З Днем сім'ї, любові і вірності!

***

У цей чудовий День сім'ї, любові та вірності бажаю вам, друзі мої, зберігати любов і відданість один одному. Нехай ваша життєрадісна сім'я цвіте та пахне, міцніє та множиться. Нехай ваше жарке вогнище кохання горить все яскравіше і полум'яніше, віддаючи вам своє тепло і затишок. Гарячого щастя вам, дорогі!

Сім'я - один з найважливіших етапів в житті кожної людини, основа відносин, незамінне джерело підтримки і опори. Я бажаю вам в це прекрасне свято сім'ї міцної любові, незламної віри і турботи. Нехай ваш сімейне вогнище відрізняється значущим достатком і великою кількістю ніжних почуттів один до одного. Любіть, балуйте один одного, дорожите вашим гніздечком і наповнюйте його маленькими чудесами у вигляді діточок.

***

Бажаю, щоб у вогнищі вашого будинку завжди горів вогонь кохання та пристрасті. Бажаю, щоб за вашим столом завжди сиділи три бажані гості; багатство, благополуччя та щастя. Бажаю, щоб ваші діти завжди були здорові, ситі та задоволені. Нехай у вашій сім'ї ніколи не трапляється, біди, невдачі та горя. З днем сім'ї, любові та вірності!

***

День сім'ї, любові і вірності - день основ нашого життя, день найсвітліших і щирих почуттів. Вітаю вас усіх! Бережіть свої сім'ї, Любіть один одного, вірте. Нехай в кожному будинку панує мир, добро, радість і щастя!

Вас також можуть зацікавити новини: