Бабуся, з днем народження: найтепліші побажання і красиві листівки

Привітання з днем народження бабусі, які зворушать серце - в матеріалі УНІАН.

Бабусі бувають різними - одні в'яжуть шкарпетки і печуть пиріжки, Інші до кінця життя залишаються суворими діловими леді. Однак і ті, й інші люблять, коли їх вітають зі святами найближчі люди. УНІАН розповість, які привітання бабусі з днем народження точно сподобаються іменинниці.

Раніше ми говорили про те, які привітання з днем народження чоловікові можна вибрати для важливої людини чоловічої статі.

Привітання з днем народження бабусі в прозі і картинках

Дорога бабуся! Вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі міцного здоров'я, гарного настрою, сили духу і завжди залишатися юною душею. Спасибі тобі за твою любов, турботу і мудрі поради. Нехай кожен рік буде наповнений радістю, щастям і гармонією. Радуй нас своєю посмішкою кожен день ще дуже багато років.

***

Дорога бабусю, я вітаю тебе з твоїм днем народження! Бажаю не підкорятися своєму віку, а підкоряти його собі. Залишайся такою ж красивою, бешкетною, доброю, відкритою, щедрою і життєрадісною. Бабу, я бажаю тобі не хворіти, не сумувати і не думати про погане. Нехай кожен день дарує тобі захоплення, посмішку, приємну зустріч та відчуття щастя.

Моя рідна, улюблена бабуся! Сьогодні я хочу привітати тебе з днем народження! Побажати тобі міцного здоров'я, довгих і щасливих років життя. Щоб у тебе на все вистачало сил і енергії. Спасибі тобі за теплоту, яку ти мені даруєш, за любов, якою ти мене оточуєш. Будь щаслива, моя улюблена бабуся!

***

Улюблена моя бабуся! Вітаю тебе з днем народження. Бажаю тобі міцного здоров'я та довгих років життя. Нехай кожен новий день буде сповнений любов'ю, турботою та щастям. Радуй нас своєю присутністю, прекрасною усмішкою. Ти наш безцінний скарб!

Бабуся моя улюблена, з днем народження! Нехай тебе ніколи не підводить здоров'я. Бажаю тобі бадьорості, душевного умиротворення, гідного ставлення оточуючих і чистого неба над головою. Нехай все погане обходить тебе стороною, а переживання залишаться позаду. Благополуччя тобі у всьому, удачі, безцінного смаку до життя, сил і тільки добрих новин!

***

Дорога бабуся! Вітаю з днем ​​народження! Бажаю тобі міцного здоров'я, довгих років життя, радіти та сміятися як по дрібницях, так і від вагомих причин. Бажаю тобі не хворіти, завжди бути бадьорою і тілом, і душею. Бажаю тобі отримувати якнайбільше уваги та тепла від рідних людей.

Улюблена наша бабуся! Я від щирого серця вітаю тебе з твоїм днем народження. Ти у мене найулюбленіша, ласкава і турботлива. Ти один з найдобріших і люблячих людей, які є в моєму житті, і я шалено вдячна тобі за те, що ти є у мене. Я хочу побажати тобі міцного здоров'я, довгих років життя і відмінного настрою. Бажаю, щоб в твоєму домі завжди було так само затишно, як зараз, а ти продовжувала дарувати нам свою чарівну посмішку! З днем народження.

***

Бабуся, вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі довгих років життя, міцного здоров'я та величезного щастя. Залишайся молодою душею, ніколи не засмучуйся, частіше веселись і від душі посміхайся. Я тебе дуже люблю. Зі святом!

Вас також можуть зацікавити новини: