Всесвітній день пілотів 2023: привітання та листівки зі святом

Своє професійне свято 26 квітня відзначають пілоти в усьому світі.

Сьогодні своє професійне свято відзначають люди, у яких немає права на помилку, адже вони відповідають за життя інших. 26 квітня - Всесвітній день пілотів. УНІАН підготував привітання для пілотів та оригінальні листівки.  

Раніше ми розповідали, які будуть вихідні в травні 2023 та скільки відпочиватимемо на травневі свята.

Всесвітній день пілотів - історія свята

Вперше своє професійне свято 26 квітня пілоти всього світу відзначили в 2014 році. Ініціатором стала Асоціація пілотів турецької авіакомпанії Turkish Airlines, які святкували його і раніше. 26 квітня 1912 року майбутній генеральний директор Turkish Airlines - Феса Євренцев - здав успішно іспит і здійснив перший політ в якості першого пілота. У 2013 році Міжнародній федерації асоціацій пілотів повітряних ліній запропонували взяти дату 26 квітня і зробити її Всесвітнім днем пілотів - World Pilots Day.

Всесвітній день пілотів 2023 - привітання та листівки зі святом

Пілот - важлива та відповідальна професія в Україні, особливо в такий складний для нашої країни час. Це одна з тих професій, де немає і не може бути права на помилку, адже пілот відповідає і за безпеку польоту, і за збереження здоров'я та життя пасажирів. Йому необхідно знати роботу та керування машиною до найдрібніших подробиць, щоб забезпечити комфорт та надійність, незалежно від тривалості польоту.

Зі Всесвітнім днем пілотів тебе, сміливий підкорювач небес! Нехай повітряними будуть мрії, але не гуляє повітря в кишенях, літай в небі, але не пролітай в житті, нехай будуть високими польоти і пориви душі. І нехай не буде грозових хмар ні в небі, ні в долі. Будь птахом високого польоту!

***

Вітаю зі Всесвітнім днем пілотів! Бажаю, щоб життєве паливо не закінчувалося, а життєві польоти були високими і успішними. Нехай народ пишається справжнім героєм, а рідні - доброю і відважною людиною. Зі святом!

***

Ваша щоденна праця сповнена висоти у всіх сенсах цього слова і ми говоримо Вам спасибі за неземну майстерність, яка дозволяє підніматися вгору! Нехай життя винагороджує Вашу працю по заслугах і дарує лише світлі, сонячні та радісні дні! З Всесвітнім днем пілотів!

***

Вітаю з Всесвітнім днем пілотів! Нехай завжди буде чисте небо, справний сталевий птах, льотна погода, відмінний досвід, задоволені пасажири, вдалі злети і благополучні посадки!

***

Вітаю з Всесвітнім днем пілотів і щиро бажаю мирного неба і вільного повітряного простору! Нехай кожен політ проходить успішно, нехай кожен день несе в собі гарний настрій і удачу, нехай кожна мить буде щасливою, а серце завжди зберігає добру надію і любов.

***

Вітаю з професійним святом! Нехай небо завжди тобі підкоряється і дарує тільки льотну погоду, а земля зустрічає тебе і надає м'яку посадку! Бажаю вдалих рейсів, адекватних пасажирів, успішного виконання професійних завдань!

***

З Всесвітнім днем пілотів!  Бажаємо Вам завжди бути на висоті в справах і в житті! Нехай з вас беруть приклад рідні та близькі! Бажаємо вам м'яких злетів і посадок, безпечних польотів і неосяжного щастя!

***

Вас також можуть зацікавити новини: