Вийшов трейлер біографічної комедії про британця, який вирішив створити "народний банк"

В український прокат фільм "Банк Дейва" вийде 30 березня 2023 року.

Вийшов український трейлер комедійного байопіку "Банк Дейва" (Bank of Dave), що розповідає реальну історію звичайного бізнесмена Дейва Фішвіка, що завдяки своїм талантам став мільйонером.

Як повідомляє прес-служба Adastra Cinema, в український прокат фільм вийде 30 березня 2023 року.

В центрі сюжету фільму – селф-мейд мільйонер Дейв Фішвік, який задумав відкрити "народний банк" у Британії, де сноби-фінансисти не видавали нову банківську ліцензію протягом цілих 150 років. На шляху до мріїі Дейву доведеться зробити кілька важливих виборів: зламати систему чи покращити її, обрати кохання чи кар'єру, а чи потрібно взагалі робити такий вибір?

Режисером стрічки виступив Кріс Фоггін, який до цього зняв комедії "Друзі рибалки", "Закохані діти", детективні шоу "Сліди" та "Віра", а також короткий метр "Запит в друзі чекає підтвердження" з Джуді Денч.

На головну роль Дейва Фішвіка запросили відомого британського актора Рорі Кінніра, двократного володаря театральної премії Лоуренса Олів’є та кінопремії "Супутник", відомого за ролями в блокбастерах "Квант милосердя" та "007: Координати "Скайфол", а також серіалах "Чорне дзеркало" та "Порожня корона".

"Історія Дейва мене підкорила. Мені захотілося розібратися, що саме стояло за його завзятістю та рішучістю. Що було в нього на душі, звідки він брав енергію для боротьби? І чи знав він, що його боротьба приведе до успіху? Це те, що мені було близько, коли я вперше почув історію свого героя", – розповів Кіннір.

Актор не тільки прочитав автобіографічну книгу Дейва, що стала бестселером, але й познайомився зі своїм героєм: побував у нього вдома, побачив його родину і завітав в той самий банк, що заснував Фішвік.

Також в фільмі знялися Джоел Фрай ("Круелла", серіал "Гра престолів"), Фібі Дайневор ("Бріджертони") та Г'ю Бонневілль ("Пригоди Паддінгтона", "Абатство Даунтон"), що виступив в ролі антагоніста Дейва.

Крім того, у стрічці засвітилася відома рок-група Def Leppard: за сюжетом, музиканти допомагають герою зібрати потрібну суму грошей. В реальності це улюблена група самого Дейва Фішвіка.

Вас також можуть зацікавити новини: