Названо нову дату виходу перенесеного фільму жахів "Кендімен"

Постановниця фільму зазначала, що для неї дуже важливо, щоб фільм вийшов тоді, коли відкриються кінотеатри.

Студія Universal назвала нову дату виходу вже кілька разів перенесеного через пандемію коронавірусу хоррору "Кендімен" -ремейка культової стрічки 90-х.

Читайте такожПрем'єру "Кендімена" перенесли на осінь через коронавірусФільм вийде на екрани 27 серпня 2021 року, повідомляє variety.

Режисер фільму Найя ДаКоста раніше пояснила в Twitter, чому перенесення так важливий для студії і знімальної групи.

"Цей фільм - про колективний досвід травми і щастя, страждань і тріумфу, тих історій, які ми розповідаємо... ми хочемо, щоб жах і людяність "Кендімена" були випробувані колективно, цілою спільнотою", - написала постановниця.

Постановниця зазначала, що для неї дуже важливо, щоб фільм вийшов тоді, коли відкриються кінотеатри. "Ми зробили "Кендімена" для показу в кінотеатрах", - написала ДаКоста в Twitter.

Сценаристом нового проекту виступив творець "Геть" і "Ми" Джордан Пол. Фільм більше є продовженням, а не перезапуском і відроджує страшну міську легенду про маніяка з крюком Кендімена. Дія розгортатиметься в сучасному Чикаго. У картині знімалися Яхья Абдул-Матін II, Тоні Тодд, Тейона Парріс, Колман Домінго і Нейтан Стюарт-Джарретт, передає 112.ua.

Новини по темі: