Måneskin випустили кліп на першу після Євробачення пісню MAMMAMIA (відео)

Кліп набрав майже півтора мільйона переглядів на YouTube всього за добу.

Італійська група Måneskin представила кліп на пісню MAMMAMIA. Ця пісня увійде в сет-лист під час світового турне групи в 2022 році. За добу кліп набрав майже півтора мільйона переглядів на youtube.

Нагадаємо, що композиція стала першим новим матеріалом групи після виходу її другого студійного альбому "Teatro d'ira: Vol. I" цієї весни, а також першою новою піснею з часу її перемоги на Євробаченні-2021.

Режисером кліпу став Рей Надал.

У музичному відео учасники колективу їдуть в машині і слухають свій новий трек, попутно уявляючи, як вбивають фронтмена Даміано Давида.

Фанати групи позитивно оцінили ідею кліпу. "Один з рідкісних випадків, коли кліп дійсно хочеться переглянути, щоб вловити весь посил. З одного боку досить весело звучить пісня, а з іншого такий тривожний відеоряд, поєднання приголомшливе. Чіпляють мистецтво, а не просто картинка до пісні. Це чудово", - написала одна з прихильниць.

Що відомо про групу Måneskin

Måneskin - рок-група з Риму, до складу якої входять провідний вокаліст Даміано Давид, басистка Вікторія Де Анджеліс, гітарист Томас Раджі і барабанщик Ітан Торчіо. Колектив існує з 2016 року.

Група стала відомою після того, як в 2017 році посіла друге місце в одинадцятому сезоні італійського шоу талантів X-Factor.

Цього року Måneskin виступив на культовому італійському музичному фестивалю Sanremo з піснею Zitti E Buoni і завоював там перше місце

Вас також можуть зацікавити новини: