Що подивитися на карантині: найкращі серіали від HBO

Інтелектуальний, атмосферний, відвертий або ж фантастичний – кожен глядач може обрати телесеріал на власний смак.

Канал HBO відомий тим, що знімає захопливі, гучні та високоякісні серіали для різної аудиторії. Кожен може знайти цікавий серіальчик на власний смак. Адже тут є і серіали, які тримають у напруженні своїм драматичним сюжетом, які вражають гумором або фантастикою.

УНІАН зробив невелику добірку найвідоміших і найпопулярніших серіалів, які виходили на цьому американському кабельному телеканалі. У ній представлені як нові серіали HBO 2020 року, так і серіали минулих років. Нудьгувати точно не доведеться.

"Гра престолів"

Читайте такожSpaceX Ілона Маска відправить Тома Круза в космос для зйомок бойовика

Це один із нашумілих телесеріалів, які розбурхав глядачів по всьому світу. Знято фентезі за серією книг "Пісня льоду та полум’я" Джорджа Р.Р. Мартіна. Дія в "Грі престолів" відбувається на двох вигаданих континентах, де ряд аристократичних родів змагаються за панування над сімома королівствами Вестерос.

Серіал "Гра престолів" наповнений драмою, інтригами, зрадою, політикою, епічними битвами та персонажами, а також безліччю смертей.

"Секс і місто"

Найпопулярніший серіал від HBO 2000-х років. У ньому розповідається про життя чотирьох подруг із Нью-Йорка — Керрі, Саманти, Міранди і Шарлотти. У серіалі "Секс і місто" є чудовий гумор, яскраві образи, але головною родзинкою є все ж пікантні теми.

"Велика маленька брехня"

Сюжет серіалу закручується навколо вбивства, яке сталося на світській вечірці в каліфорнійському місті Монтерей. Далі розповідається про події, які до цього призвели – неприємні таємниці багатих мам першокласників.

"Справжній детектив"

Телесеріал "Справжній детектив"  – кримінальна антологія. Кожен його сезон показує нову історію з іншими детективами поліції та злочинами, які їм потрібно розкрити. Гіпнотична атмосфера, похмура історія і глибокодумні діалоги – все це є у цьому серіалі.

"Чорнобиль"

П’ятисерійний хіт від HBO оповідає про наймасштабнішу в історії техногенну катастрофу – вибух на Чорнобильській АЕС. Сценаристам вдалося максимально достовірно передати події, які відбулися в 1986 році.

Телесеріал "Чорнобиль" не лише про саму катастрофу, а й про людський героїзм і про людей, які жертвували собою, щоб врятувати інших.

"Світ дикого заходу"

Серіал про футуристичний парк розваг, населений андроїдами, котрі виконують будь-які примхи відвідувачів, щоб ті відчули повну свободу дій. Але одного разу в налагодженій системі щось ламається – і роботи виходять з-під контролю.

"Кремнієва долина"

Виробничий ситком про команду молодих комп’ютерних розробників, які живуть в IT-інкубаторі та намагаються створити власний проект і заробити з його допомогою мільйони.

"Клан Сопрано"

Гангстерський серіал всіх часів і народів, що розповідає про життя сучасного хрещеного батька Тоні Сопрано і його сім’ї у Нью-Джерсі.

"Гострі предмети"

Читайте такожСтефані Майєр випустить нову книгу саги "Сутінки"

Серіал знятий за однойменною книгою Гілліан Флінн. Головна героїня Камілла Прікер мріє про блискучу кар’єру в сфері журналістики. І доля надає їй шанс підвищити свій журналістський статус. Вона вирушає до рідного міста, щоб написати статтю про вбивство дівчаток. Пов’язане з роботою відрядження повертає її до прихованих травм дитинства.