Сігурні Уівер розповіла про свої зйомки в "Аватарі 2" і знялася в красивій фотосесії

71-річна Сігурні Уівер на фотосесії для The New York Times вразила своєю красою.

Журнал The New York Times Style Magazine випустить серію випусків про світові таланти, які вплинули на культуру і мистецтво. У п'ятірку зірок увійдуть фотограф Дауд Бей, правозахисниця Анджела Девіс, художниця Барбара Крюгер і актриса Сігурні Уівер.

Уівер знялася у фотосесії для журналу, а також розповіла про свої недавні зйомки для другої частини "Аватара".

Читайте такожЩо в кіно з 22 жовтня: парад сімейного кіно, трохи жахів і тиждень кінокритики Актриса Сігурні Уівер стала відомою після ролі вченої Грейс Огустін у фільмі "Аватар" Джеймса Кемерона. Попри те, що її героїня загинула в першій частині, Сігурні повернеться в наступних фільмах. Невідомо, чи буде вона грати ту ж саму героїню або нового персонажа.

В інтерв'ю Сігурні розповіла, що для зйомок їй довелося пройти через серйозні фізичні навантаження. 71-річна актриса пройшла курси дайвінгу, навчилася затримувати дихання на кілька хвилин і не боятися води. Такі навички їй знадобилися через те, що друга частина фільму буде проходити в океані.

Було страшно. Але я не хотіла, щоб хтось думав: "Ой, та вона стара і не може цього зробити".

Сігурні також знялася у фотосесії, де вона представила модні образи. На актрисі були речі відомих брендів Hermès, Christopher Kane, Alberta Ferretti, Salvatore Ferragamo. 71-річна Сігурні вразила читачів своєю жіночністю, красою і сексуальністю.

Читайте також на УНІАН: