Зйомки нового «Бетмена» знову зупинилися: Роберт Паттінсон заразився коронавірусом

Зйомки були припинені буквально через кілька днів після того, як їх відновили після карантину.

Одразу кілька авторитетних американських таблоїдів повідомили, що британський актор Роберт Паттінсон здав позитивний тест на коронавірус, в результаті чого зйомки нового «Бетмена» були зупинені всього за кілька днів після відновлення.

Читайте також Вийшов трейлер драми з Томом Холландом и Робертом Паттінсоном "Диявол назавжди"

Як повідомляє The Vanity Fair, кінокомпанія Warner Bros. не стала коментувати здоров'я будь-якого конкретного працівника, лише підтвердивши, що один з членів команди, яка працює над фільмом, здав позитивний тест на Covid-19 і пішов на самоізоляцію. У зв'язку з цим зйомки тимчасово припинені.

При цьому власне джерело The Vanity Fair підтвердило, що захворів саме Роберт Паттінсон, що виконує в картині головну роль мільярдера Брюса Уейна, що бореться зі злочинністю під личиною супергероя Бетмена.

Зйомки нової версії історії про Бетмена від режисера Метта Рівза були припинені в березні 2020 року через карантин, до роботи за межами лондонських студій команда повернулася лише кілька днів тому. Реліз фільму запланований на 2021 рік.

Перший тизер майбутнього фільму був представлений в середині серпня 2020 року під час віртуального фестивалю DC Fandome.

Зірки і коронавірус