Полийте цією чарівною водою квіти: вони здивують вас своєю красою

Як виявилося, бурякова вода має неймовірний вплив на кімнатні рослини.

Багато господинь навіть не здогадуються, що вода після варіння буряка для рослин має неймовірну властивість. Однак не всі знають, чим корисна бурякова вода і як правильно її приготувати. Так ось: садівники розкрили всі секрети, завдяки яким ви будете в захваті від своїх рослин.

Чим корисна бурякова вода - головні властивості

Ця вода володіє мінеральними речовинами - калієм, магнієм, фосфором, марганцем і фтором, що робить позитивний вплив на квіти. З її допомогою вони будуть швидше рости, а також знизиться ризик захворювань. Однак важливо знати, що поливати такою водою можна тільки ті рослини, які дають квіти і плоди.

Які квіти можна поливати буряковою водою:

⦁ фіалка,

⦁ герань,

⦁ бігонії,

⦁ каланхое, 

⦁ алое,

⦁ кротон,

⦁ драцена.

Важливо: сукуленти, кактуси, орхідеї та азалії поливати буряковою водою не можна, оскільки ви можете їх "вбити".

Чим поливати квіти, щоб вони швидше росли - засіб на мільйон

В першу чергу вам потрібно почистити буряк і нарізати на шматочки. Залийте її водою і доведіть до кипіння. Після закипання зменшіть вогонь і залиште її на плиті до повної готовності. Потім дайте воді охолонути і дістаньте звідти овоч. Важливо: зберігати бурякову воду потрібно тільки в холодильнику.

Якщо ви не знаєте, що робити з водою, в якій варився буряк, далі, то тут все просто. Розведіть її з проточною водою в співвідношенні 1:1 і додайте трохи підсолоджувача. Після цього можете сміливо поливати квіти.

При цьому досвідчені садівники рекомедують робити це не частіше одного раза на тиждень, і обов'язково не в період цвітіння. Будьте обережні при поливі, бо бурякова вода не повинна потрапляти на квіти і плоди.

Як бачите, все геніальне - просто. Зробіть такий розчин з буряка, і ви відразу побачите, як ваші рослини стануть ще красивішими і здоровішими.

Раніше УНІАН розповів, чим удобрювати півонії.

Вас також можуть зацікавити новини: