"Холостяк-12": Марина обурилася словами Алекса у день вильоту із шоу

Дівчину дуже бентежить те, які фрази говорив їй Алекс під час прощання.

В 11 випуску шоу "Холостяк-12" від 06.01.2023 проект залишила косметолог Марина. Для дівчини були несподіванкою слова головного героя романтичного реаліті про те, що вона соромиться свого минулого.

Тож у своєму Instagram Марина вирішила висловитися з цього приводу, вона написала, що їхня з Алексом історія закінчилася. І її бентежить навіть не те, що у них не склалися стосунки, а те, з якими словами вони попрощались.

"Я не стала сперечатись, бо у його виборі вже нічого б не змінилось… Так багато чого є розповісти, але все розповім вже голосом", - пообіцяла дівчина, яку Топольський відправив додому.

Вона наголосила, що не соромиться своєї родини чи коріння, адже тоді вона б не знайомила "холостяка" з рідними:

"Стала б я тоді весь проект казати, що я із села, і захищати це? Стала б я казати Алексу, що колись доїла корову, якби я цього соромилась? Ні. Боляче чути було його слова, бо людина, яка не цінує родину, - то не людина для мене".

Хто залишив шоу "Холостяк" в 11 випуску

У свіжому випуску "Холостяка-12" Алекс Топольський вирішив попрощатися одразу з двома дівчатами - косметологом Мариною та Сашею Погорєловою. Першій дівчині він сказав, що вона соромиться свого минулого, а без нього немає майбутнього. А другій він зізнався, що для нього це дуже складний вибір, та все ж має попрощатися з нею.

Хто пройшов до фіналу шоу "Холостяк-12"

Так, після вильоту одразу двох дівчат з шоу наступного тижня на глядачів проекту чекає фінал. До нього пройшли дві фаворитки Алекса Топольського - Саша Мудра та Катя Лозовицька. Дві дуже сильні суперниці, тож "холостяку" потрібно буде зробити непростий вибір після того, які він познайомить дівчат зі своєю мамою.

Вас також можуть зацікавити новини: