"Україна має талант": вульгарна пісня учасниці про Україну обурила суддів (відео)

Дівчина виконала пісню власного твору.

Вінничанка, яка виступає під псевдонімом Elen Smile, давно мріяла потрапити на велику сцену. Ось тільки співати їй доводилося тільки в караоке. Довгий час дівчина йшла до своєї мрії, тому вирішила прославитися на проекті "Україна має талант".

Вона вийшла на сцену в українському національному вбранні і виконала пісню, яка "народилася" буквально кілька днів тому. Після того як Elen Smile почала співати, на сцену вийшли танцівниці у відвертих образах і показували сексуальні рухи. 

Читайте такожМакс Барських влаштував "брудні танці" у кліпі на нову пісню Tequila Sunrise (відео)Не дочекавшись закінчення номера, судді Сергій Притула, Ксенія Мішина і Женя Кот натиснули на червону кнопку. Тим самим вони зупинили виступ учасниці. Членів журі обурило те, що дівчина до слова "Україна" підібрала риму "героїна" і "кокоїна". Також у пісні звучали фрази про сексуальність і про чиновників.

"Пісня з прикольчиком. Вона весела, і таких існує багато", - сказала учасниця проекту.

"Те, що ви робите - це настільки жахливо. Це шкода українській культурі і пісні. Це знущання з України. Це було вульгарно, це було примітивно, це соромно", - сказав Сергій Притула.

Нагадаємо, суддю "Україна має талант" публічно вигнали через несподівану появу дружини.

Вас також можуть зацікавити новини: