"Планували шлюб": американка судитиметься з Бредом Піттом через невиконані обіцянки

У судових документах йдеться, що у пари склалися "близькі стосунки".

Американка Келлі Крістіна вимагає у актора Бреда Пітта компенсацію в розмірі $100 тис. за онлайн-шахрайство.

За її словами, зірка Голлівуду виманив у неї $40 тис. Крім того, пара вже обговорювала весілля, повідомляє видання Page Six.

Адвокати 56-річного Пітта запевняють, що довірливу американку обдурив кібер-злочинець. Але жінка наполягає на своєму.

Читайте такожПотап став жертвою шахраїв у мережі

Працює Крістіна начальницею управління охорони здоров'я міста Плейно в Техасі. З її слів, гроші вона заплатила за те, щоб він п'ять разів з'явився на благодійних заходах, які вона організувала для допомоги жертвам урагану "Катріна". У судових документах йдеться, що у пари склалися "близькі стосунки", і вони навіть "обговорювали шлюб".

"У 2018 році Бред Пітт звернувся до позивачки Келлі Крістіни з проханням зібрати кошти для його фонду Make It Right Foundation - благодійної організації на користь жертв урагану "Катріна". Келлі Крістіну переконав виклад справи. Позивачка і Бред Пітт уклали ділову угоду з конкретними умовами", - йдеться у справі.

Крістіна стверджує, що "Пітт" скасовував кожен захід в останню хвилину і обіцяв приїхати наступного разу, але не повертав гроші за участь.

"Ми ведемо судові тяжби з березня 2020 року. Цей судовий процес важливий для країни, тому я буду продовжувати боротися з фондом Бреда Пітта Make it Right Foundation. У мене є докази, щоб підтвердити звинувачення", - сказала вона журналістам.

Адвокати Пітта заперечують знайомство актора з жінкою. Вони запевняють, що Крістіна стала жертвою кібер-злочинця, який прикинувся голлівудською зіркою.

Вас можуть зацікавити наступні Зоряні новини: