"Не пити – ідеальний рецепт": Зібров розповів про свій метод боротьби з похміллям

Співак знає, що треба з'їсти, щоб алкоголь вийшов, "не заходячи в організм".

62-річний український естрадний співак Павло Зібров розповів, як залишатися бадьорим після святкового застілля.

Читайте такожВідомий український співак втретє одружується Як передає телеканал «Україна», у народного артиста є свій метод боротьби з похміллям.

«Не пити – ідеальний рецепт від похмілля. Кажуть, що розсіл з помідорів і сік капусти допоможе любителям важких напоїв. А взагалі, не дозволяйте алкоголю засвоїться, для цього з'їжте бутерброд зі шматочком вершкового масла. Так, алкоголь вийде, не заходячи в організм», – розповів Зібров.

Крім того, він зазначив, що на честь свята може випити 50 грамів, щоб розслабитися, а от від тютюну відмовився майже 20 років тому.

«Сам не курю і раджу всім відмовитися від сигарет. Адже краще іноді, для настрою або коли гарна компанія, випити 20-50 грам алкогольного напою. Але потрібно розуміти, що у кожного організм сприймає по-своєму, і якщо організм відштовхує, тоді не варто змушувати себе», – розповів Павло Зібров.

Раніше УНІАН повідомляв, який найбільш безпечний алкогольний напій.