Пивоваров з голим торсом "порвав" мережу грою на барабанах (відео)

Ролик, опублікований співаком, за кілька годин набрав тисячі лайків.

Український співак Артем Пивоваров буквально "порвав мережу" відеороликом, на якому зазнято, як він емоційно грає на барабанах під пісню "Маніфест".

Артист розмістив відео на своїй сторінці в Instagram. Ролик за кілька годин набрав майже 4 тисячі лайків. Варто зазначити, що на відео артист грає на інструменті з голим торсом. Виконавець скупо підписав відеоролик - просто розмістив кілька смайликів, серед яких є жовте й блакитне серце.

Багато користувачів залишили під відео дуже позитивні відгуки. "Просто розрив", - вважає Mishashko. "Неймовірно, відразу видно, що людина займається справою, яку любить", - поділилася думкою anas_tasia21k. "Це просто пожежа…, дуже класно", - зазначає v_fedkiv. "Що поробиш, як талановита людина - талановита в усьому", - написала користувач o.levinska.

Цікаві новини шоу-бізнесу України - сьогодні це варто прочитати

Нагадаємо, наприкінці листопада минулого року стало відомо, що концерт Артема Пивоварова в Дубліні був скасований. Журналісти дізналися, що співак терміново скасував  виступ через те, що у цьому місці трапився теракт.

Варто зазначити, артист з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну їздить за кордон для того, щоб дати благодійні концерти, а потім допомагати українцям.

Вас також можуть зацікавити новини: