"Цього хотіла б мама": дочка онкохворої Заворотнюк відвернулася від вітчима і налякала фанів

Анна Заворотнюк навіть не стала вітати чоловіка своєї мами з днем народження.

Дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк відвернулася від свого вітчима і чоловіка своєї мами. Анна не стала навіть вітати фігуриста Петра Чернишова з днем народження.

Це помітили її фанати, але у своєму Instagram вона не поспішає виправдовуватися.

6 лютого вітчиму Анни Заворотнюк виповнився 51 рік. Багато російських зірок привітали фігуриста, але дочка його онкохворої дружини до них не приєдналася.

Анна Заворотнюк активно "постить" нові Stories, спілкується з фанатами й відповідає на їхні запитання. Однак вітати вітчима в соціальних мережах вона не стала. Звичайно, це помітили шанувальники.

Вони запитали, чому дівчина відмовилася привітати вітчима. "А чому повинна була?"- написала Анна Заворотнюк, обрубавши всі питання про чоловіка своєї матері.

У мережі відразу ж поповзло багато чуток, а після цього дочка онкохворої актриси ще більше заінтригувала фанатів. Говорячи про те, чому вона так багато подорожує і не знаходиться поруч з хворою актрисою, Анна Заворотнюк згадувала про матір, ніби вона вже в минулому.

"Це те, чого б хотіла моя мама, щоб я була щасливою. Я рік просиділа вдома і проплакала, але в якийсь момент зібралася і зрозуміла, що життя проходить повз", - написала дочка Анастасії Заворотнюк.

Нагадаємо, раніше дочка онкохворої Заворотнюк різко відповіла на чутки про стан матері. Вона назвала "маячнею" інформацію про те, що актриса втратила можливість говорити.

Вас також можуть зацікавити новини: